EN

Kriminálne príbehy z čias nedávnych

Jaromír Slušný


Najznámejšie prípady, ktoré otriasli Československom.
Nechajte na seba dýchnuť minulosť z jej odvrátenej strany. Vo svojej knihe autor odkrýva pozadie najznámejších i menej známych kriminálnych prípadov, ktoré otriasli pokojným životom obyvateľov Československa. Ich aktérmi sú chladnokrvní vrahovia, rozkrádači, zlodeji, žiarliví či bezcharakterní násilníci, ale aj otcovia slušných rodín, naoko milujúci manželia alebo spoločensky vysokopostavení jedinci.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 224
EAN 9788056611753
Dátum vydania 2.8.2019
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,39
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Nechajte na seba dýchnuť minulosť z jej odvrátenej strany. Znovu sa začítajte do prípadov z hlavných novinových titulkov, napríklad do kauzy Ľudmily Cervanovej alebo prípadu „fantóma“ Jozefa Slováka, no chladnými vás nenechajú ani tie menej známe, ktoré autor prerozprával s napínavou atmosférou. Vo svojej knihe odkrýva pozadie najznámejších i menej známych kriminálnych prípadov, ktoré otriasli pokojným životom obyvateľov Československa. Ich aktérmi sú chladnokrvní vrahovia, rozkrádači, zlodeji, žiarliví či bezcharakterní násilníci. Ukážu vám však, že zločinné myšlienky sa nerodia iba v hlavách ľudí zo sociálnej spodiny. Rovnako dobre sa na šikmé chodníčky môžu dostať otcovia slušných rodín, naoko milujúci manželia alebo spoločensky vysokopostavení jedinci.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jaromír Slušný

Jaromír Slušný

Jaromír Slušný vyštudoval Filozofickú fakultu Univerzity J. A. Komenského, bol súčasťou redakčnej rady časopisu Korene, prvého slovenského časopisu v ČR a súčasne spolupracoval s mnohými českými periodikami. Základom jeho publikačnej činnosti sú dejiny boja spoločnosti proti rôznym prejavom trestnej činnosti, ale venuje sa aj tvorbe kníh z oblasti mytológie.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Knihožrút - Tibor Porubän - Kriminálne príbehy z čias nedávnych

Nechajte na seba dýchnuť minulosť z jej odvrátenej strany. Znovu sa začítajte do prípadov z hlavných novinových titulkov, napríklad do kauzy Ľudmily Cervanovej alebo prípadu „fantóma“ Jozefa Slováka, no chladnými vás nenechajú ani tie menej známe, ktoré autor prerozprával s napínavou atmosférou. Vo svojej knihe odkrýva pozadie najznámejších i menej známych kriminálnych prípadov, ktoré otriasli pok...
NAPÍŠTE NÁM