EN

Černá kniha českých bestiálních vrahů

Jaromír Slušný


Jedenáct osudů nejen zločinců, ale i jejich obětí
Jedenáct příběhů českých bestiálních vrahů... jedenáct osudů nejen zločinců, ale i jejich obětí a pozůstalých, kterým se tragicky změnil život. Soudní procesy, popravy, sebevraždy, to je jen vrcholek ledovce, který většinou známe z médií. Co se však skrývalo v mysli pachatelů, jakými životními peripetiemi prošli, než začali zabíjet?

Informácie

Jazyk čeština
Počet strán 216
EAN 9788076833531
Dátum vydania 27.7.2023
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,419
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Příběhy Václava Mrázka, Olgy Hepnarové, Jiřího Straky či pachatelů takzvaných orlických vražd nemají mnoho společného s detektivní literaturou ani televizními kriminálkami. A přesto – anebo právě proto – je zážitek z jejich četby velmi působivý... Případy, které se často začaly odehrávat bez vědomí nejbližšího okolí, v ulicích měst, která známe, v poklidných parcích či za dveřmi naoko spořádaných domácností, děsí svou brutalitou a bestialitou dodnes. Jejich svědky jsme se totiž mohli stát i my!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jaromír Slušný

Jaromír Slušný

Jaromír Slušný vyštudoval Filozofickú fakultu Univerzity J. A. Komenského, bol súčasťou redakčnej rady časopisu Korene, prvého slovenského časopisu v ČR a súčasne spolupracoval s mnohými českými periodikami. Základom jeho publikačnej činnosti sú dejiny boja spoločnosti proti rôznym prejavom trestnej činnosti, ale venuje sa aj tvorbe kníh z oblasti mytológie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM