EN

Vinnetou A1/A2 (NJ-SJ)

nemčina / slovenčina

Karl May


Učte sa po nemecky s legendárnym apačským náčelníkom Vinnetouom!
V knihe nájdete skrátenú verziu príbehu Winnetoua, jeho pokrvného bieleho brata Old Shatterhanda a statočného lovca Old Firehanda. Príbeh je spracovaný pre začiatočníkov a mierne pokročilých čitateľov, ktorí si chcú vyskúšať, ako si poradia so súvislým textom v nemčine. Slovenský zrkadlový preklad umožní záujemcom obratom skontrolovať, či cudzojazyčnému textu správne porozumeli. Audionahrávku vo formáte MP3, na ktorej nemecký text rozpráva rodený hovorca, je zadarmo ke stiahnutí na webe.

Informácie

Jazyk nemčina
Počet strán 88
EAN 9788056612095
Dátum vydania 30.8.2019
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,15
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Dvojjazyčná kniha pre začiatočníkov

Pre výučbu upravila Jana Navrátilová

Učte sa po nemecky s legendárnym apačským náčelníkom Vinnetouom!

Tento najstatočnejší indiánsky bojovník vás prevedie svojím dobrodružným svetom, kde majú všetci ľudia rovnakú cenu, kde dobro víťazí a zlo je vždy potrestané.

V knihe nájdete skrátenú verziu príbehu Winnetoua, jeho pokrvného bieleho brata Old Shatterhanda a statočného lovca Old Firehanda. Títo traja muži sa postavia proti Parranohovi, zlodejskému náčelníkovi kmeňa Ponkov, aby pomstili smrť milovanej Ribanny.

Príbeh je spracovaný pre začiatočníkov a mierne pokročilých čitateľov, ktorí si chcú vyskúšať, ako si poradia so súvislým textom v nemčine. Slovenský zrkadlový preklad umožní záujemcom obratom skontrolovať, či cudzojazyčnému textu správne porozumeli.

Prežite príjemné chvíle nad príbehom neohrozených hrdinov, pre ktorých verné priateľstvo, česť a spravodlivosť boli nadovšetko.

Audionahrávku vo formáte MP3, na ktorej nemecký text rozpráva rodený hovorca, nájdete na adrese:

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM