EN

Nejlepší americké krimipovídky

James Patterson


Kniha Nejlepší americké krimipovídky je bezesporu unikátním literárním projektem, seznamujícím nás s reprezentativním výběrem toho, co bylo v USA v tomto žánru za poslední léta napsáno.
Dvacítka pečlivě vybraných povídek od dvaceti autorů, jejichž seznam je ekvivalentem výčtu toho nejlepšího, co současná americká tvorba v daném žánru nabízí. Dobře napsaná povídka čtenáře zasáhne, pohne s ním. Dobře napsaná krimipovídka přiměje čtenáře zalapat po dechu. A dobře napsané jsou zde všechny. Zapomeňte na to, že detektivky a thrillery jsou ještě stále některými považovány za lehký žánr. Nemusí to tak být. Důkaz toho, že krimipovídka může být výtečným literárním dílem, držíte právě v ruce.

Informácie

Žáner detektívka
Jazyk čeština
Originálny názov The Best American Mystery Stories 2015
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Dalibor Míček
Počet strán 584
EAN 9788074981630
Dátum vydania 14.9.2016
Vek od 15
Formát 130x205 mm
Vydavateľstvo Domino
Edícia Napätie
Hmotnosť 0,669
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

"Dvacítka pečlivě vybraných povídek od dvaceti autorů, jejichž jmenný seznam je ekvivalentem výčtu toho nejlepšího, co současná americká tvorba v daném žánru nabízí.

Dobře napsaná povídka čtenáře zasáhne, pohne s ním. Dobře napsaná krimipovídka přiměje čtenáře zalapat po dechu. A dobře napsané jsou v této sbírce všechny.

Zapomeňte na to, že detektivky a thrillery jsou ještě stále některými považovány za lehký žánr. Nemusí to tak být. Důkaz toho, že krimipovídka může být výtečným literárním dílem, držíte právě v ruce.

"

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
James Patterson

James Patterson

James Patterson sa v ankete Children´s Choice Book Awards stal na záklde hlasovania detí z celej Ameriky spisovateľom roka 2010. Je autorom medzinárodne obľúbenej knihy Môj najhorší školský rok; kritikou uznávaných románov zo sérií Maximum Ride, Witch & Wizard, Daniel X alebo napínavých príbehov detektíva Alexa Crossa. So svojou rodinou žije na Floride
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM