EN

Atlas šťastia

Helen Russell


Cesta okolo sveta, ktorá prináša 33 medzinárodných návodov, ako dosiahnuť šťastie.
Blúdite životom a neviete ako ďalej? Spravte to ako Číňania a nájdite svoj stav radosti sing-fu, ktorý dá vášmu životu zmysel. Máte práce vyše hlavy? Taliani vám pomôžu naučiť sa umeniu dolce far niente, čiže sladkému ničnerobeniu. Atlas šťastia vás zavedie do mnohých krajín od Anglicka cez Bhután, Írsko, Fínsko, Taliansko až po Japonsko a odhalí tajomstvá šťastia z celého sveta, ktoré vám zmenia život.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov The Atlas of Happiness
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 288
EAN 9788056622445
Dátum vydania 25.6.2021
Vek od 18
Formát 153x198 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,57
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Cesta okolo sveta, ktorá prináša 33 medzinárodných návodov, ako dosiahnuť šťastie.

Bojíte sa blížiaceho sa pracovného pohovoru? Inšpirujte sa Islanďanmi a ich konceptom betta reddast, neochvejným presvedčením, že všetko nakoniec dobre dopadne.

Blúdite životom a neviete ako ďalej? Spravte to ako Číňania a nájdite svoj stav radosti sing-fu, ktorý dá vášmu životu zmysel.

Máte práce vyše hlavy? Taliani vám pomôžu naučiť sa umeniu dolce far niente, čiže sladkému ničnerobeniu.

Ste vyčerpaní a cítite sa odstrihnutí od prírody? Švédi na to majú liek, stačí nájsť smultronställe, teda „záhon lesných jahôd“, dokonalý únik od okolitého sveta.

Atlas šťastia vás zavedie do mnohých krajín od Anglicka cez Bhután, Írsko, Fínsko, Taliansko až po Japonsko a odhalí tajomstvá šťastia z celého sveta, ktoré vám zmenia život.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Denisa Tomíková
Autorka v knihe prináša 33 spôsobov alebo návodov, ako dosiahnuť šťastie. Pochádzajú z 30 rôznych krajín. Každý spôsob je jedinečný, niektoré sú podobné, rozdielne alebo si aj protirečia. Nedokážeš dosiahnuť šťastie s použitím všetkých návodov, pretože zrejme ani nie je možné použiť vo svojom živote všetky. Táto kniha ťa má inšpirovať. Má ti dobiť „baterky“ v čase, keď už možno nevládzeš hľadať svoje šťastie. Každý sme iný a pre každého sa v tejto knihe ukrýva návod, ktorý bude presne vhodný na konkrétnu situáciu či aktiálny stav. Autorka nekládla medze svojej kreativite a vytvorila nádhernú knihu, ktorá si určite nájde miesto nie len v tvojom srdci, ale aj v tvojej poličke. Autorka mohla niektoré informácie rozvynúť viac a väčšina knihy je písaná veľmi malým písmom, čo mi dosť prekážalo. Inak knihe nemám čo viac vytnúť. Táto kniha sa zaradila medzi moje stálice a pridala som ju do zoznamu mojich obľúbených kníh roka 2021.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helen Russell

Helen Russell

Bestsellerová britská spisovateľka, žurnalistka a hovorkyňa. Jej debut The Year of Living Danishly sa okamžite stal bestsellerom. Jej knihy boli preložené do viac ako 20 jazykov. Publikuje aj v magazínoch a novinách ako Times, The Telegraph a iné, v spolupráci s vydavateľstvom Harper Collins pripravuje podcast s názvom How To Be Sad. O zdravom spracovávaní emócií prednáša aj pre veľké korporátne firmy ako Google či LEGO. V súčasnosti píše pre časopisy a noviny na celom svete: Stylist, The Times, Grazia, Metro a The Wall Street Journal. Jej najnovšou knihou je Atlas šťastia, ktorá približuje recepty na šťastný život z celého sveta.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

shoshana_mayek - Atlas šťastia

Tak táto kniha je čistá dávka pozitivity! Skvelé oddychové čítanie, ktoré môžete zhltnúť naraz, alebo si ho dávkovať postupne. Naozaj prenádherne spracovaná knižka, v ktorej nás autorka prevedie tridsiatimi krajinami sveta a pohľadom ich obyvateľov na to, čo je to šťastie a ako sa u nich daný koncept šťastia nazýva a v čom spočíva. Pri niektorých mi bolo aj trošku smutno, pretože to, čo je pre ...

Montessori Kids - Atlas šťastia

Čo pre vás znamená šťastie? Pokoj, ticho, vôňa lesných jahôd, alebo vzrušujúce dobrodružstvá, stretnutia s priateľmi pri dobrom jedle či nebodaj tvrdá práca a dobré výsledky? Všade na svete vnímame šťastie inak a novinárka Helen Russell sa rozhodla zozbierať prístupy rôznych národov k šťastiu, aby nás inšpirovala a pomohla nám nájsť šťastie na miestach, kde by ste ho nehľadali. S Atlasom šťasti...
NAPÍŠTE NÁM