EN

Vymakané telo

Dokonalá postava za 12 týždňov

Duffy Gaver


Od trénera hollywoodskych hviezd
Bývalý príslušník Navy SEALs Duffy Gaver je pre mnohých neznámym hrdinom Hollywoodu. Pod jeho dohľadom sa hercom ako Chris Hemsworth, Scarlett Johanson, Brad Pitt a mnohým iným podarilo zmeniť svoje telo na nepoznanie. Vo tejto knihe vam Duffy Gaver ukáže, ako sa dá sen premeniť na skutočnosť, ak sa naplno vložíte do svojho tréningu. Vo vnútri nájdete niektoré z jeho tréningových programov, ktoré vám pomôžu získať telo, po akom ste vždy túžili.

Informácie

Žáner šport a fitnes
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hero Maker: 12 Weeks to Superhero Fit
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Radka Smržová
Počet strán 224
EAN 9788056620540
Dátum vydania 15.1.2021
Vek od 18
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,65
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Bývalý námorný ostreľovač a príslušník Navy SEALs Duffy Gaver je pre mnohých neznámym hrdinom Hollywoodu. Pod jeho dohľadom sa hercom ako Chris Hemsworth, Chris Pratt, Scarlett Johanson, Brad Pitt a mnohým iným podarilo zmeniť svoje telo na nepoznanie.

Vo tejto knihe sa s vami Duffy Gaver podelí o svoje vedomosti a rady, vďaka ktorým si mnohé filmové hviezdy vypracovali božské telá. Nikto z nich sa s dokonalým telom nenarodil. Vydreli si ho staromódnym spôsobom – usilovnou prácou a stopercentným nasadením. Duffy vám povie, čo musíte urobiť, aby ste nadobudli telo superhrdinu, a ukáže vám, ako sa dá sen premeniť na skutočnosť, ak sa naplno vložíte do svojho tréningu. Vo vnútri nájdete niektoré z jeho tréningových programov, ktoré vám pomôžu získať telo, po akom ste vždy túžili.

„Keď som bol prvýkrát obsadený do role Thora, štúdio Marvel ma poslalo priamo k Duffymu, pretože sa z neho rýchlo stal zázrak známy ako „Tréner superhrdinov“. Dodnes pokračujem v tom, čo ma naučil, pretože chcem byť tou najlepšou verziou seba samého. Duffy má v oblasti zdravia a fitness viac vedomostí a skúseností ako ktokoľvek iný, koho poznám, ale to na ňom nie je jediná úžasná vec. Na nič sa nehrá, je čestný a plne odhodlaný splniť úlohu, ktorú má pred sebou. Mám ho neskutočne rád a veľmi si ho vážim.“ - Chris Hemsworth, herec

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM