EN

Máš to u mňa

Sophie Kinsella


Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore, ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...
Fixie si nemôže pomôcť – všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku. Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť.Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti a potrebuje pomoc...Bude mať Fixie odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov I Owe You One
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 392
EAN 9788056623480
Dátum vydania 12.11.2021
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,49
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore,

ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...

Fixie si nemôže pomôcť – vždy napráva nejaké predmety, čistí aj neviditeľné škvrny, pomáha priateľom... Všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku.

Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, súhlasí a zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť.

Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti, a potrebuje jej pomoc. Veci však nejdú podľa plánu. Fixie osloví Sebastiana, a napokon sa ona stane jeho dlžníčkou.

Fixie sa zmieta medzi minulosťou a lákavou budúcnosťou a séria malých láskavostí a dlhov môže od základu zmeniť jej život. Bude mať konečne odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe? Nájde aj ona lásku, po ktorej túži?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella sa narodila v Londýne. Študovala hudbu, ale po roku prešla na štúdium politiky, filozofie a ekonomiky. Je jednou z najúspešnejších britských autoriek, predala viac ako 45 miliónov výtlačkov vo viac ako 60 krajinách sveta. Jej diela boli preložené do 40 jazykov. Debutovala s románom Spoveď nákupnej maniačky. Kniha mala osem ďalších pokračovaní a bola adaptovaná na film z dielne Disney. Veľký úspech zaznamenali aj jej ďalšie romány, okúsila aj tvorbu pre tínedžerov a deti. Pod značkou Lindeni jej v slovenskom jazyku vyšla kniha Dokonalé prekvapenie. Môžete ju sledovať aj na Twitteri @KinsellaSophie a na Instagrame @sophiekinsellawriter
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

laska ku kniham - Máš to u mňa

Romantické oddycchovky ja veru môžem... a nielen to, priam sa v nich vyžívam, hltám ich jedna radosť, aj keď sa dajú všetky ľahko predvídať a nenesú v seba veľa prekvapivých momentov, vždy sa pri nich rada pristavím a užijem si s nimi chvíľku pokoja. Výnimkou nebola ani novinka Máš to u mňa, ktorá ma už prvou vetou chytila za srdce. V poriadkumilovnej naivnej Fixie som sa videla ako v zrkadle,...
NAPÍŠTE NÁM