EN

Julinka – malá zverolekárka 8 – Školské zvieratká

Rebecca Johnson


Poznáte Julinku, ktorá chce byť zverolekárkou? Jej nové poučné príhody vás naučia ako sa správne starať o zvieratká, a nielen o ne.
Volám sa Julinka, a keď budem veľká, chcem byť zverolekárka. Škola, do ktorej so Zuzkou chodíme, je jednoducho skvelá. V triede totiž môžeme mať zvierací kútik. Chováme v ňom morčatá, rybičky, rôzne chrobáky a jašteričky. Tento týždeň bude našu učiteľku prírodopisu zastupovať slečna Fajnová. So Zuzkou sme presvedčené, že veľa vecí o živočíchoch nevie. My, našťastie, áno, tak dúfam, že nebude ťažké postarať sa o všetky školské zvieratká.

Informácie

Číslo dielu 8
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ema Liptáková
Počet strán 88
EAN 9788056623541
Dátum vydania 17.9.2021
Vek od 7
Formát 129x193 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,223
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Volám sa Julinka, a keď budem veľká, chcem byť zverolekárka.

Škola, do ktorej so Zuzkou chodíme, je jednoducho skvelá. V triede totiž môžeme mať zvierací kútik. Chováme v ňom morčatá, rybičky, rôzne chrobáky a jašteričky. Tento týždeň bude našu učiteľku prírodopisu zastupovať slečna Fajnová. So Zuzkou sme presvedčené, že veľa vecí o živočíchoch nevie. My, našťastie, áno, tak dúfam, že nebude ťažké postarať sa o všetky školské zvieratká.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Julinka – malá zverolekárka"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rebecca Johnson

Rebecca Johnson

Rebecca Johnson je austrálska autorka a učiteľka na základnej škole. Na svojom konte má viac ako 100 kníh pre deti a mládež. Za sériu Julinka - malá zverolekárka získala ocenenie Wilderness Society Environment Award. Inšpiráciou pri písaní tejto obľúbenej knižnej série bol reálny veterinár, ktorý ordinoval nedaľeko miesta, kde Rebecca vyrastala.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM