EN

Julinka – malá zverolekárka 6 – Výprava do zoo

Rebecca Johnson


Volám sa Julinka, a keď budem veľká, chcem byť zverolekárka! Julinnke sa splnilo veľké želanie. Vyhrala v súťaži a vďaka tomu si môže na celý deň vyskúšať prácu ošetrovateľky v zoo.
Volám sa Julinka, a keď budem veľká, chcem byť zverolekárka! Splnilo sa mi veľké želanie. Vyhrala som v súťaži a vďaka tomu si môžem na celý deň vyskúšať prácu ošetrovateľky v zoo. Kamarátka Zuzka pôjde, samozrejme, so mnou. Budeme kŕmiť surikaty, tigre aj tučniaky a dozvieme sa veľa nových vecí. Najviac sa teším na malé sloníča, ktoré sa má čoskoro narodiť. Keby som tak mohla byť pri tom!

Informácie

Číslo dielu 6
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ema Liptáková
Počet strán 88
EAN 9788056628317
Dátum vydania 27.5.2022
Vek od 7
Formát 129x193 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,216
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Volám sa Julinka, a keď budem veľká, chcem byť zverolekárka!

Splnilo sa mi veľké želanie. Vyhrala som v súťaži a vďaka tomu si môžem na celý deň vyskúšať prácu ošetrovateľky v zoo. Kamarátka Zuzka pôjde, samozrejme, so mnou.

Budeme kŕmiť surikaty, tigre aj tučniaky a dozvieme sa veľa nových vecí. Najviac sa teším na malé sloníča, ktoré sa má čoskoro narodiť. Keby som tak mohla byť pri tom!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Julinka – malá zverolekárka"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rebecca Johnson

Rebecca Johnson

Rebecca Johnson je austrálska autorka a učiteľka na základnej škole. Na svojom konte má viac ako 100 kníh pre deti a mládež. Za sériu Julinka - malá zverolekárka získala ocenenie Wilderness Society Environment Award. Inšpiráciou pri písaní tejto obľúbenej knižnej série bol reálny veterinár, ktorý ordinoval nedaľeko miesta, kde Rebecca vyrastala.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM