EN

Čepeľ tajomstiev

Tricia Levensellerová


Ohurujúci fantasy príbeh od autorky bestsellera Tiene medzi nami – o meči, tajomstvách a vášni.
Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľuďmi. Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Osud dievčat sa prepletie s rozptyľujúco krásnym žoldnierom Kellynom a jeho ohnivým vlasom a mocným ramenám Ziva napokon podľahne. Cíti to Kellyn rovnako alebo po jej boku zostáva len pre sľúbenú odmenu?

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Elena Guričanová
Počet strán 320
EAN 9788056628898
Dátum vydania 22.7.2022
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,32
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Nový fenomenálny fantasy príbeh od autorky knihy Tiene medzi nami.

Budúcnosť krajiny visí na vlásku a jedinou nádejou je kováčka osudu, ktorá nevytiahla päty z dielne.

Magická kováčka Ziva vyrába najmocnejšie zbrane sveta. Vždy radšej trávila čas so železom než s inými ľuďmi.

Až keď vyrobí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa bezpečie kováčskej dielne. S mečom a so sestrou po boku sa vydáva na šialený útek pred najmocnejšou ženou všetkých kráľovstiev. Vojvodkyňa, pre ktorú meč ukula, si chce totiž podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Osud dievčat sa prepletie s učencom študujúcim mágiu, no i s rozptyľujúco krásnym žoldnierom Kellynom. Zive sa pri pohľade naňho prvýkrát podlomia kolená a snaží sa s tým stoj čo stoj bojovať. Jeho ohnivým vlasom a mocným ramenám však napokon nenávratne podľahne. Cíti to Kellyn rovnako alebo po jej boku zostáva len pre sľúbenú odmenu?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tricia Levensellerová

Tricia Levensellerová

Tricia Levenseller pochádza z malého mesta v Oregone, no aktuálne žije v Rocky Mountains v Utahu so svojím panovačným psom Rosy. Získala titul z anglického jazyka a editorstva a naozaj je nadšená, že už nikdy nebude musieť otvoriť učebnicu. Keď nepíše ani nečíta, miluje skladať puzzle, hrať volejbal a pozerať svoje obľúbené seriály s dávkou extra maslových pukancov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

bookylover_ - Čepeľ tajomstiev

Ziva je kováčka, ktorá vyrába najlepšie zbrane so štipkou mágie. Sama z jej dielne veľmi nevychádza, ľuďom sa priamo vyhýba. No raz keď vytvorí meč, ktorý vyzrádza tajomstvá, opúšťa kováčsku dielňu. Vydáva sa na šialený útek pred vojvodkyňou, ktorá si chce podmaniť celý svet a Ziva jej na to vyrobila dokonalý nástroj. Na svojej ceste stretáva nových ľudí, ale hlavne spozná žoldniera Kellyna. Sí...

evaoknihach - Čepeľ tajomstiev

Kamaráti a známi, dopredu sa ospravedlňujem, no vetu. “Toto si musíš prečítať” budete v súvislosti s touto knihou počuť na pravidelnej báze. Máme veľké kráľovstvo, rozdelené na menšie územia, zloducha, čo chce všetko pre seba a nie tak úplne odvážnu, no emancipovanú mladú devu (so sociálnou úzkosťou vhodnou na magický elixýr s predpisom od felčiara). Jej schopnosti nemajú obdoby, taktiež aj ...
NAPÍŠTE NÁM