EN

Mestské líšky

Katarina Durica


Ďalší šokujúci, pravdivý a surový román autorky Katariny Durica,
Matky a prostitútky, diplomati a kupliari, slúžky a hľadačky šťastia. Kto by povedal, že spoja Budapešť, Brusel a Gemer? Katarína Durica po bestselleri Slušné dievčatá plačú potichu opäť zavedie svojich čitateľov do navonok neviditeľného sveta. Do sveta moci, zraniteľných žien, kompromisov a rebélie. Autorkin nový román je vzrušujúcim kriminálnym príbehom, sériou znepokojujúco úprimných priznaní i povznášajúcim obrazom troch žien, ktoré bojujú a hľadajú si svoju cestu životom.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 312
EAN 9788056628065
Dátum vydania 28.10.2022
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,41
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Matky a prostitútky, diplomati a kupliari, slúžky a hľadačky šťastia. Kto by povedal, že spoja Budapešť, Brusel a Gemer? Katarína Durica po bestselleri Slušné dievčatá plačú potichu opäť zavedie svojich čitateľov do navonok neviditeľného sveta. Do sveta moci, zraniteľných žien, kompromisov a rebélie.

Autorkin nový román je vzrušujúcim kriminálnym príbehom, sériou znepokojujúco úprimných priznaní i povznášajúcim obrazom troch žien, ktoré bojujú a hľadajú si svoju cestu životom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Katarina Durica

Katarina Durica

Katarina Durica (nar. 1983 v Bratislave) vyrastala v Šamoríne, študovala na Trnavskej univerzite, po ukončení štúdia dejín umenia a kultúry pracovala ako turistická sprievodkyňa na Blízkom východe a v severnej Afrike. Od roku 2009 pôsobila ako novinárka v Budapešti pre viaceré spravodajské portály. V súčasnosti žije s manželom a troma deťmi v Bruseli. Jej tretí román Slušné dievčatá plačú potichu (Rendes lányok csendben sírnak, 2018) sa v Maďarsku vypredal za 10 dní. Na jeho príprave pracovala niekoľko rokov, počas ktorých zozbierala svedectvá vyše stovky obetí, preživších aj páchateľov v Dunajskej Strede. Divadelnej adaptácie románu sa zhostilo Vígszínház, jedno z najvýznamnejších divadiel v Maďarsku. V roku 2020 jej vyšiel zatiaľ posledný román Mestské líšky (Városi rókak, pripravuje Lindeni).
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM