EN

Hraničiarov učeň - Kniha prvá - Ruiny Gorlanu

John Flanagan


Prvá kniha skvelej dobrodružnej fantasy série o Willovi a jeho kamarátoch.
Austrálsky spisovateľ John Flanagan napísal prvú knihu série Hraničiarov učeň pre svojho dvanásťročného syna, aby ho prilákal k čítaniu. A taktiež chcel drobnému Michaelovi ukázať, že hrdinovia nemusia byť len urastení a svalnatí. Hraničiarov učeň je nesmierne obľúbený v mnohých krajinách sveta. Aj keď je séria zaradená do žánru fantasy, ide predovšetkým o mimoriadne pútavé príbehy o priateľstve, odvahe a čestnosti.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ľubica Svárovská
Počet strán 272
EAN 9788025252864
Dátum vydania 22.4.2022
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,327
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Austrálsky spisovateľ John Flanagan napísal prvú knihu série Hraničiarov učeň pre svojho dvanásťročného syna, aby ho prilákal k čítaniu. A taktiež chcel drobnému Michaelovi ukázať, že hrdinovia nemusia byť len urastení a svalnatí. Hraničiarov učeň je nesmierne obľúbený v mnohých krajinách sveta. Autor už o dobrodružstvách osirelého Willa a jeho priateľov napísal štrnásť kníh. Aj keď je séria zaradená do žánru fantasy, ide predovšetkým o mimoriadne pútavé príbehy o priateľstve, odvahe a čestnosti.

Will je na svoj vek drobný, ale zato obratný a bystrý. Vždy sníval o tom, že sa stane slávnym rytierom, no tí ho pre jeho malú postavu neprijali. Sklamaného Willa si vezme ako učňa hraničiar Halt a Will sa od neho učí všetko, čo musí dobrý hraničiar ovládať. Hraničiarske remeslo sa mu nakoniec tak zapáči, že by ho už nemenil za nič na svete.

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM