EN

Pozitívny líder

Ako energia a šťastie poháňajú špičkové tímy na ceste k úspechu

Jan Mühlfeit


Odhaľte svoje silné stránky, nechajte sa viesť Janom Mühlfeitom, blízkym spolupracovníkom Billa Gatesa
Vedeli ste, že pozitívny prístup zvyšuje produktivitu až o jednu tretinu? Bývalý prezident európskeho Microsoftu zhrnul svoje mnohoročné skúsenosti s vedením ľudí do štyroch krokov. Odhaľte, ako inšpirovať vlastný tím, dosiahnuť vytýčené výsledky, a pritom si zachovať rovnováhu medzi úspechom a šťastím. Zistíte, ako sa zbaviť stresu a negativizmu a ako odomknúť potenciál svoj aj ľudí, ktorí vás obklopujú.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Miroslav Šatka
Počet strán 376
EAN 9788056628980
Dátum vydania 29.7.2022
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,806
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

„Základným kameňom prvotriedneho úspechu a šťastia je pochopenie seba samého. V tejto knihe sa dočítate o najdôležitejšom rozhodnutí, aké môžete urobiť: objaviť sami seba a ponúknuť svetu to najlepšie z vás.“

– David Svoboda, olympijský víťaz v modernom päťboji

Vedeli ste, že pozitívny prístup zvyšuje produktivitu až o jednu tretinu?

Pozitívny líder opisuje 4 kroky, ako sa stať šťastnejším a inšpiratívnejším lídrom:

* pracujte so svojimi silnými stránkami

* vytýčte si svoje poslanie a víziu

* staňte sa „generálnym riaditeľom vlastnej energie”

* veďte seba i svoj tím k šťastiu

Autor zhrnul svoje mnohoročné skúsenosti s vedením ľudí a pomôže aj vám nájsť spôsob, ako inšpirovať vlastný tím, dosiahnuť vytýčené výsledky, a pritom si zachovať rovnováhu medzi úspechom a šťastím. Zistíte, ako sa zbaviť stresu a negativizmu a ako odomknúť potenciál svoj aj ľudí, ktorí vás obklopujú.

Odhaľte svoje silné stránky, nechajte sa viesť Janom Mühlfeitom!

Jan Mühlfeit je globálny stratég, kouč a mentor. Pomáha jednotlivcom, organizáciám a krajinám na celom svete odomknúť ľudský potenciál. Dvadsaťdva rokov pôsobil na vedúcich pozíciách v Microsofte, v rokoch 2007 – 2014 bol Prezidentom Microsoft Corporation pre Európu.

Vytvoril unikátnu metodiku osobného rozvoja, ktorá má korene v pozitívnej psychológii. Vychádza nielen z jeho vlastných skúseností, ale aj z praxe mnohých úspešných ľudí zo sveta globálneho biznisu, politiky a športu.

www.janmuhlfeit.com

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit je stratég, kouč a mentor. Jeho osobným poslaním je pomáhať odhaľovať vnútorný potenciál, či už jednotlivcom alebo organizáciám. Dlhé roky pôsobil v Microsofte na rôznych vedúcich pozíciách. Na základe svojich skúseností vytvoril unikátnu metodiku pre jednotlivcov aj tímy na hľadanie a objavovanie vlastnej výnimočnosti. Tento kurz Jan Mühlfeit vyučuje v súkromnom aj verejnom sektore po celom svete a koučuje vrcholových manažérov. V slovenskom jazyku vyšla jeho kniha Pozitívny líder.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM