EN

Syn podsvětí

Vladimíra Šebová


Hluboko v temnotě čeká vše, co má být nalezeno. Od autorky fantasy románu Dcera zimy.
Když Matthewův obchůdek zmizí, ukáže se, že se propadl kamsi do podzemí. Aby ho jeho majitel našel, musí se vydat na nebezpečnou cestu do samotného podsvětí. Tam totiž končí všechny věci, které lidé ztratili. Do říše mrtvých s Matthewem poputuje okřídlená dívka Siréna, kterou vyhostili za zradu, lešij toužící po kouzelných předmětech a rusalka, která přišla o své srdce. Dostat je tam však může jen ten, kdo se v Navu narodil – syn podsvětí. Zvládnou čelit děsivým příšerám, ale i vlastním démonům a touhám?

Informácie

Žáner YA fantasy
Číslo dielu 2
Jazyk čeština
Séria Dcera zimy
Prekladateľ Jan Kozák
Počet strán 304
EAN 9788025363652
Dátum vydania 24.8.2023
Vek od 14
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,395
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Když Matthewův zanedbaný obchůdek zmizí, ukáže se, že se propadl kamsi do podzemí. Aby ho našel, bude muset kývnout na neobvyklou nabídku a vydat se na nebezpečnou cestu do samotného podsvětí. Tam totiž končí všechny věci, které lidé ztratili. Ocitne se tak ve světě bájných tvorů, o jejichž existenci neměl ani tušení.

Do říše mrtvých s ním budou putovat Sirina, okřídlená dívka, která ztratila své přátele, rusalka, která přišla o své srdce, a lešij, který hledá ztracená kouzla. Dostat je tam však může jen ten, kdo se v Návu narodil – syn podsvětí.

Najdou v podsvětí všichni to, co hledají? Zvládnou čelit děsivým příšerám, ale i vlastním démonům?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Dcera zimy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová

Vladimíra Šebová je slovenská spisovateľka a autorka bestsellerovej série Insomnia, ktorá ovládla rebríčky najpredávanejších kníh na Slovensku a bola nominovaná na viaceré literárne ocenenia. Obľubu čitateľov si získala tiež vďaka fantasy príbehu o slovanskej bohyni Morene Dcéra zimy. Je presvedčená, že len jedna realita nikdy nie je dosť, a tak vytvára nové, či už vo svojich knihách plných fantasy svetov, alebo vo videohrách, do ktorých píše príbehy a scenáre. A živí sa tým! (Áno, je možné živiť sa tým, čo milujete.) Harryho Pottera prečítala viac ako dvadsaťkrát a v zime hrdo nosí svoj slizolinský šál. Nikdy neodmietne večer pri stolových hrách s kamošmi či oddych pri plejku. Je však rada, že verný parťák foxteriér Doby ju vždy nadšene vytiahne na prechádzku a každý deň ju učí trpezlivosti, takej nutnej pri nekonečnom ťukaní do klávesnice. A nech už by ste kedykoľvek nazreli do jej pracovne, zaručene ju tam nájdete so šálkou dobrej kávy. Vlaďka žije na juhozápade Francúzska obklopená zelenými vinicami a sladkými makrónkami. Všetko o nej nájdete aj na www.vladimirasebova.com
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM