EN

Obľúbená detektívna dvojica Strike a Robin je späť s novým prípadom.
Keď do detektívnej kancelárie vkročí Edie Ledwellová s prosbou o rozhovor s Robin Ellacottovou, detektívka nevie, čo si má o neupravenej mladej žene myslieť. Spoluautorku kresleného seriálu Atramentovočierne srdce prenasleduje záhadný internetový používateľ a ona chce odhaliť jeho totožnosť. Robin má pocit, že jej s tým nemá ako pomôcť. O niekoľko dní však zistí, že Edie niekto zavraždil na Highgateskom cintoríne, kde sa odohráva dej seriálu. Robin a Cormoran Strike sa púšťajú do pátrania po neznámom...

Informácie

Žáner detektívka
Číslo dielu 6
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Diana Ghaniová
Počet strán 1088
EAN 9788056635957
Dátum vydania 29.9.2023
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 1,14
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Keď do detektívnej kancelárie vkročí nešťastná Edie Ledwellová s prosbou o rozhovor s Robin Ellacottovou, súkromná detektívka nevie, čo si má o neupravenej mladej žene myslieť. Spoluautorku obľúbeného kresleného seriálu Atramentovočierne srdce totiž prenasleduje záhadný internetový používateľ, známy pod pseudonymom Anómia, a Edie zúfalo potrebuje odhaliť jeho či jej totožnosť.

Robin má pocit, že agentúra jej s tým nemá ako pomôcť, a prípad rýchlo pustí z hlavy. O niekoľko dní sa však dočíta, že Edie niekto zasiahol taserom a zavraždil na Highgateskom cintoríne, kde sa odohráva dej Atramentovočierneho srdca.

Robin a jej obchodný partner Cormoran Strike sa púšťajú do pátrania po Anómii, no zložitá spleť internetových prezývok, obchodných záujmov a rodinných konfliktov im neustále dokazuje, že prijali prípad, ktorý dôkladne preverí ich schopnosť dedukcie a prinesie so sebou nové nebezpečné hrozby...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Detektív Cormoran Strike"

Uživateľská recenzia

Denisa Tomíková
"Atramentovočierne srdce", ktorá sa stala mojou najhrubšiou prečítanou knihou roka 2023. A je to teda poriadna bichľa, má 1088 strán. Milujem túto sériu, už som prečítala všetky knihy, všetky majú pomerne veľa strán a naozaj ich celý rok vychvaľujem. Táto posledná časť však je naozaj veľmi dobrá a mám pocit, že je ešte o niečo lepšia ako predchádzajúce časti. Nebudem ti prezrádzať obsah, kaziť ti tým radosť z čítania a radosť z objavovania nových príbehov. Aj keď má kniha toľko strán, číta sa veľmi ľahko a stránky ubúdajú jedna radosť. Nie je v nej núdza o zaujímavé situácie, zvraty a autor (či skôr autorka) dokázal zachovať rovnaké tempo ako pri predošlých častiach. Páčia sa mi rôzne písma, časti rôznych online komunikácii a vytrvalosť hlavných hrdinov, ktorí vyšetrujú nový prípad. Ale moje odporučenie nie len na túto konkrétnu knihu, skôr je to odporučenie na celú sériu Cormoran Strike. Odporúčam prečítať každému, kto má rád detektívky s pomalším dejom a rád sleduje vyšetrovací proces. V týchto knihách sa ponoríš do zákulisia práce súkromného detektíva.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingovej)

Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingovej)

Robert Galbraith je pseudonym svetoznámej britskej autorky J. K. Rowling. Po dopísaní Harryho Pottera sa vrhla na tvorbu krimi románov. Vždy ich milovala ako čitateľka a túžila ich aj písať. Pseudonym si zvolila z jednoduchého dôvodu. Nechcela, aby jej nová tvorba bola donekonečna porovnávaná s predchádzajúcou. Novej knižnej sérii aj kapitole vo svojom živote chcela dať šancu zažiariť aj bez slávneho mena na titulke. Neskôr sa identita Roberta Galbraitha odhalila, v tom čase však už knihy búrali rebríčky predajnosti a získali si fanúšikov po celom svete. Podľa kníh bol natočený aj úspešný seriál. Séria Detektív Cormoran Strike vychádza v slovenskom jazyku pod značkou Lindeni a každý nový diel sa teší veľkej obľube u čitateľov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM