EN

Knižnica duší Neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Ransom Riggs


Úžasne silný a nezabudnuteľný príbeh o neobyčajných deťoch slečny Peregrinovej sa v tretej knihe blíži k strhujúcemu rozuzleniu
Úžasne silný a nezabudnuteľný príbeh o neobyčajných deťoch slečny Peregrinovej sa v tretej knihe blíži k strhujúcemu rozuzleniu. Šestnásťročný Jacob objaví v sebe novú schopnosť a ponáhľa sa využiť ju na záchranu svojich priateľov uväznených v prísne stráženej pevnosti. Z ulíc moderného Londýna sa dostanú do temného labyrintu uličiek Diablovho slumu, najdesivejšieho miesta vo viktoriánskom Anglicku, kde sa raz a navždy rozhodne o osude všetkých Neobyčajných.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov Library of Souls: The Third Novel of Miss Peregrine's Children
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 456
EAN 9788025905890
Dátum vydania 31.10.2016
Vek od 12
Formát 132x208 mm
Vydavateľstvo PLUS
Hmotnosť 0,706
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Úžasne silný a nezabudnuteľný príbeh o neobyčajných deťoch slečny Peregrinovej sa v tretej knihe blíži k strhujúcemu rozuzleniu. Šestnásťročný Jacob objaví v sebe novú schopnosť a ponáhľa sa využiť ju na záchranu svojich priateľov uväznených v prísne stráženej pevnosti. Z ulíc moderného Londýna sa dostanú do temného labyrintu uličiek Diablovho slumu, najdesivejšieho miesta vo viktoriánskom Anglicku, kde sa raz a navždy rozhodne o osude všetkých Neobyčajných. Knižnica duší, rovnako ako predchádzajúce dva diely, vďaka výnimočne vydarenej kombinácii vzrušujúceho príbehu a jedinečných dobových fotografií prináša neopakovateľný čitateľský zážitok.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Neobyčajné deti slečny Peregrinovej"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs vyrastal na Floride, no teraz je jeho domovom kraj neobyčajných detí Los Angeles. Bol vychovaný na pravidelnom prísune strašidelných príbehov a britskej komédii, čo pravdepodobne vysvetľuje, prečo píše takéto prazvláštne romány. Jeho séria o deťoch slečny Peregrinovej sa stala celosvetovým bestsellerom a vznikol podľa nej fantastický film. Patria do nej romány Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, Bezduché mesto, Knižnica duší a Mapa dní. Autora môžete nájsť na Twitteri a Instagrame @ransomriggs.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM