EN

Bezduché mesto Neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Ransom Riggs


Fascinujúci príbeh o neobyčajných deťoch slečny Peregrinovej spolu so sugestívnymi dobovými fotografiami sú pre čitateľa naozaj nevšedným zážitkom.
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej je opustený sirotinec na tajomnom ostrove, v ktorom žili podivní chovanci a diali sa neuveriteľné veci. Hlavný hrdina a rozprávač Jacob odhalil, že akýmsi zvláštnym spôsobom sú stále nažive a spoločným útekom z ostrova sa pokúšajú zachrániť slečnu Peregrinovú, ktorá prišla o svoju ľudskú podobu.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hollow City: The Second Novel of Miss Peregrine's Children
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 456
EAN 9788025905074
Dátum vydania 28.3.2016
Vek od 12
Formát 132x208 mm
Vydavateľstvo PLUS
Hmotnosť 0,652
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej je opustený sirotinec na tajomnom ostrove, v ktorom žili podivní chovanci a diali sa neuveriteľné veci.

Hlavný hrdina a rozprávač Jacob odhalil, že akýmsi zvláštnym spôsobom sú stále nažive a spoločným útekom z ostrova sa pokúšajú zachrániť slečnu Peregrinovú, ktorá prišla o svoju ľudskú podobu. Zúfalo bojujú s Bezduchými a Nemŕtvymi, aby našli ymbrynku, čo jej môže pomôcť. Jacob, ktorý dokáže vidieť Bezduchých a dokonca ich zabiť, prežije s nimi neskutočné veci od bombardovania Londýna až po panoptikum na jarmoku s Neobyčajnými, ktorí im chcú pomôcť. Láska k Emme, ktorá k nim patrí, a túžba vrátiť sa k rodičom do vlastného sveta sú pre Jacoba neriešiteľnou dilemou...

Fascinujúci príbeh o neobyčajných deťoch slečny Peregrinovej spolu so sugestívnymi dobovými fotografiami sú pre čitateľa naozaj nevšedným zážitkom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Neobyčajné deti slečny Peregrinovej"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs vyrastal na Floride, no teraz je jeho domovom kraj neobyčajných detí Los Angeles. Bol vychovaný na pravidelnom prísune strašidelných príbehov a britskej komédii, čo pravdepodobne vysvetľuje, prečo píše takéto prazvláštne romány. Jeho séria o deťoch slečny Peregrinovej sa stala celosvetovým bestsellerom a vznikol podľa nej fantastický film. Patria do nej romány Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, Bezduché mesto, Knižnica duší a Mapa dní. Autora môžete nájsť na Twitteri a Instagrame @ransomriggs.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM