EN

Jak si formovat a posilovat postavu na židli

Cvičení doma i v práci

Věra Kleplová, Jana Dvořáková


A navíc zábavný jogging pro mozek!
Chcete si zpevnit postavu v pracovní době, aniž byste museli opustit židli? Zregenerovat mysl, zvýšit psychickou výkonnost a koordinaci celého těla? Stačí pár minut denně! Chcete navíc zvýšit i výkonnost a bystrost vašeho mozku, konkurovat mladším kolegům a snížit duševní únavu? Polovina této knihy vám nabízí několik zábavných cvičení dlaní a chodidel - důkladný 'jogging pro mozek'.

Informácie

Žáner šport a fitnes
Jazyk čeština
Počet strán 152
EAN 9788025115374
Dátum vydania 23.2.2007
Vek od 15
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,4
Typ kniha
Väzba brožovaná, šitá nitmi

Zábavná forma joggingu pro mozek, hravá cvičení na pár minut mezi prací!

Chcete zrychlit činnost vašeho mozku, zvýšit svou koncentraci a rychlost svých reakcí? Chcete si udělat zábavný jogging svému mozku? A kromě toho si ještě zacvičit na židli, abyste si i při dlouhém sezení u počítače formovali celé tělo?

Celá polovina knihy vám nabízí sérii zábavných cviků na zvýšení koncentrace - jogging pro mozek. Cviky můžete provádět na židli, u svého pracovního stolu. Tato metoda je založena na rychlejších koordinovaných pohybech rukou a nohou, které doslova „rozhýbou“ i váš mozek. Ve chvíli, kdy se začnete cítit psychicky unaveni, postačí pár minut cvičení. Zbystří a zrychlí se mozková činnost, zvýší se schopnost koncentrace, můžete zlepšit svou pohotovost v odpovědích a zručnost.

V další části knihy naleznete originální cvičení, jak zpevnit a současně regenerovat celé tělo. Potřebujete pouze židli a pár minut. Kromě zpevnění celé postavy cvičením zvýšíte svou psychickou výkonnost a koordinaci celého těla.

O autorce:

Obě metody časově nenáročného cvičení, které může aplikovat každý z nás třeba i v pracovní době, vypracovala česká lékařka MUDr. Věra Kleplová na základě svých dlouholetých trenérských zkušeností a medicínských znalostí. Je také autorkou reflexní, regenerační a rekondiční techniky, tzv. „bodové cvičební metody MUDr. Kleplové“. Na téma koordinace a pohyb napsala několik knih a článků.

Súbory na stiahnutie

pdf Obsah.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM