EN

Tajné triky pre Minecrafťákov: Bojová škola

Megan Miller


Naučte sa od majstra Minecraftu bojové triky, techniky a postupy, vďaka ktorým sa z vás stane neporaziteľný nindža Minecraftu!
Naučte sa od majstra Minecraftu veľa nových trikov, techník a postupov, vďaka ktorým sa stanete najobávanejším bojovníkom široko ďaleko! S Bojovou školou sa v okamihu naučíte zaobchádzať so všetkými zbraňami a kúzlami a nájdete slabinu aj toho najsilnejšieho moba. Táto kniha pomôže každému Minecrafťákovi prežiť v tvrdých podmienkach kockovaného sveta a stať sa obávaným bojovníkom.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Hacks for Minecrafters Combat Edition
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 128
EAN 9788025146675
Dátum vydania 14.3.2016
Vek od 9
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo COMPUTER PRESS
Hmotnosť 0,315
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Naučte sa od majstra Minecraftu veľa nových trikov, bojových techník a postupov, vďaka ktorým sa z vás stane neporaziteľný nindža Minecraftu!

S viac ako sto miliónmi registrovaných hráčov je Minecraft jednou z najpopulárnejších hier súčasnosti. S Bojovou školou sa v okamihu naučíte zaobchádzať so všetkými dostupnými zbraňami a kúzlami a nájdete slabinu aj toho najsilnejšieho moba. Táto kniha pomôže každému Minecrafťákovi prežiť v tvrdých podmienkach kockovaného sveta a stať sa obávaným bojovníkom.

V tejto príručke sa okrem iného naučíte:

- Bojovať – poraziť zombie, pavúky, kostlivca aj všetky ostatné

- Čarovať – dodať svojim zbraniam a zbroji výnimočné schopnosti

- Predvídať – poznať správanie nepriateľov a zaútočiť v správnu chvíľu

- Rozpoznať – všetky druhy nových mobov a nebezpečenstvo

- Vďaka tomu už na výpravách a v baniach nebudete zbytočne prichádzať o skúsenosti i ťažko nadobudnuté vybavenie! Kniha - obsahuje veľa obrázkov priamo z hry, takže budete môcť všetky triky presne zopakovať vo vlastnom svete. Na konci tejto - cesty sa zo všetkých učeníkov stanú majstri bojového umenia.

Megan Miller je spisovateľkou a redaktorkou na voľnej nohe, ktorá hrá počítačové hry už od dôb asteroidov a prvého Wolfensteina. Od verzie 1.2 v Minecraftu lieta na prasatách, hádže očami z Konca, stavia pyramídy z cukrovej trstiny a pokúša sa nájsť nové bojové stratégie. Dnes žije v Santa Fe v Novom Mexiku v bióme Mesa a spoločnosť jej robí Layla „skrotená vlčica“.

Ďalšie tituly z rady "Tajné triky pre Minecrafťákov"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM