EN

Básničky zo školskej lavice

Jana Pavlíková


Aj vy ráno vstávate a chystáte sa do školy? Potom táto knižka patrí práve vám!
Veselé básničky o škole vám prezradia, kde sa počas leta stratila abeceda, aké starosti trápia prváčika a čo vyviedla zlomyseľná guma. Dozviete sa, aká myš drieme v kabinete pri počítači, o čom sníva školská taška a prečo sa farbičky pohádali. Zistíte, aké nezbedy vyparatila neposedná Terka, čo sa stalo na hodine angličtiny a prečo Marko stále sedí stále za počítačom... Ktovie, možno zistíte, že sa tieto veselé príbehy stali práve vo vašej škole!

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 64
EAN 9788026410157
Dátum vydania 7.3.2016
Vek od 7
Formát 167x225 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,335
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Deti, aj vy ráno vstávate a chystáte sa do školy? Potom táto knižka patrí práve vám! Poteší však aj tie deti, ktoré do školy ešte len pôjdu a sú zvedavé, čo všetko zaujímavé tam na ne čaká.

Veselé básničky o škole vám prezradia, kde sa počas leta stratila abeceda, aké starosti trápia prváčika a čo vyviedla zlomyseľná guma. Dozviete sa, aká myš drieme v kabinete pri počítači, o čom sníva školská taška a prečo sa farbičky pohádali. Zistíte, aké nezbedy vyparatila neposedná Terka, čo sa stalo na hodine angličtiny a prečo Marko stále sedí stále za počítačom...

Tak neváhajte, otvorte knižku a pustite sa do čítania. Ktovie, možno zistíte, že sa tieto veselé príbehy stali práve vo vašej škole!

Ďalšie tituly z rady "Veselé básničky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM