EN

Ako sa krotí tiger

Knižka pre deti, rodičov a pedagógov

Kamila Kopsová, Petr Kops


Vitajte v škole krotiteľov tigrov!
Táto škola je vhodná skutočne pre všetkých, pre deti aj dospelých, pediatrov, pedagógov a rodičov. Lekcie vychádzajú rýdzo z praktických skúseností kvalifikovaných krotiteľov s praxou, preto nejde o žiadne teoretizovanie. V niekoľkých lekciách sa naučíte zaobchádzať s tigrami, chápať ich, rozumieť im a spolupracovať s nimi. Pokiaľ zvládnete aspoň jednu lekciu, uvidíte, že sa život vo vašej rodine môže veľmi príjemne zmeniť. Pokiaľ sa dostanete až na koniec, tak zaručene svojho tigra skrotíte.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Séria Tigri knihy
Počet strán 64
EAN 9788026609513
Dátum vydania 18.4.2016
Vek od 5
Formát 200x200 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,355
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Vitajte v škole krotiteľov tigrov! Táto škola je vhodná skutočne pre všetkých, pre deti aj dospelých, pediatrov, pedagógov a rodičov.

Lekcie vychádzajú rýdzo z praktických skúseností kvalifikovaných krotiteľov s praxou, preto nejde o žiadne teoretizovanie. V niekoľkých lekciách sa naučíte zaobchádzať s tigrami, chápať ich, rozumieť im a spolupracovať s nimi. Pokiaľ zvládnete aspoň jednu lekciu, uvidíte, že sa život vo vašej rodine môže veľmi príjemne zmeniť. Pokiaľ sa dostanete až na koniec, tak zaručene svojho tigra skrotíte a uvidíte, že aj tiger môže byť priateľský.

O autoroch:

Kamila a Petr Kopsovci sa venujú práci s deťmi aj dospelými. Medzi témy, ktoré najčastejšie riešia, patrí hyperaktivita a poruchy pozornosti detí, traumatické skúsenosti, rozvody v rodinách, partnerské či súrodenecké nezhody, sťahovanie a zmeny v živote s tým spojené. V ČR a v zahraničí sú známi ako autori metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops´ Method). V súčasnej dobe sa venujú prednáškovej činnosti a školeniu lektorov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tigri knihy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Spoločne s manželom Petrom sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Spoločne s manželkou Kamilou sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM