EN

Ruže a mydlové bubliny

Sonja Kaiblingerová


Pre milovníčky seriálov a romantických klišé! No skôr pre tých druhých...
Štrnásťročná Abby má nervy. Jej sestra Deborah je závislá od gýčovej telenovely Ashworth Park. Abby a jej kamarátka Morgan sa idú na príbehoch anglickej šľachtickej rodiny Ashworthovcov popukať od smiechu. Lenže keď sa Abby akýmsi záhadným spôsobom premiestni do seriálu, už jej to vôbec nepríde smiešne. Ocitá sa uprostred intríg, ľúbostných vzťahov a rodinných tajomstiev. A aby toho nebolo málo, práve do Abby sa zamiluje seriálový krásavec Julian.

Informácie

Žáner YA romantika
Jazyk slovenčina
Originálny názov Rosen und Seifenblasen (Verliebt in Serie)
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 240
EAN 9788056403952
Dátum vydania 3.11.2017
Vek od 11
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,45
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Štrnásťročná Abby má nervy. Jej sestra Deborah je závislá od gýčovej telenovely Ashworth Park. Abby a jej kamarátka Morgan sa idú na príbehoch anglickej šľachtickej rodiny Ashworthovcov popukať od smiechu.

Lenže keď sa Abby akýmsi záhadným spôsobom premiestni do seriálu, už jej to vôbec nepríde smiešne. Deň čo deň sa v rovnakom vysielacom čase začne mihotať a o chvíľku na to sa objaví v Ashworth Parku. Ocitá sa uprostred intríg, ľúbostných vzťahov a rodinných tajomstiev. A aby toho nebolo málo, práve do Abby sa zamiluje seriálový krásavec Julian. Chaos na seba nedá dlho čakať...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Seriálová láska"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Sonja Kaiblingerová

Sonja Kaiblingerová

Sonja Kaiblingerová bola odmalička obklopená knihami a hneď ako sa naučila písať, tvorila príbehy. Na papier, na písacom stroji a neskôr aj na počítači. Na univerzite študovala divadelnú vedu a popri tom navštevovala kurzy herectva. Po pár malých rolách v rakúskych televíziách sa sna stať sa herečkou vzdala a spravila si nadstavbu v odbore podnikanie – cestovný ruch. Písať však neprestala a dobre urobila, dnes je úspešnou autorkou kníh pre deti a popri tom pracuje ako redaktorka v televízii. Vo vydavateľstve Fragment vychádza jej séria Seriálová láska.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM