EN

Ľalie a vzdušné zámky

Sonja Kaiblingerová


Čo sa stane, keď sa stanete súčasťou nenávidenej telenovely?
Abby má zvláštnu schopnosť. Z ničoho nič sa v čase vysielania telenovely Ashworth Park prenesie priamo do seriálu a stáva sa jednou z hlavných postáv. Iróniou je, že tento seriál vždy neznášala a vysmievala sa z neho. A teraz ho musí prežívať! Všetko sa zamotá ešte viac, keď sa jedna zo seriálových postáv, mladý šľachtic Jasper, dostane spolu s ňou do reálneho sveta...

Informácie

Žáner YA romantika
Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Lilien und Luftschlösser (Verliebt in Serie)
Pôvodný jazyk nemčina
Počet strán 236
EAN 9788056607442
Dátum vydania 9.11.2018
Vek od 11
Formát 145x210 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,41
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Abby má zvláštnu schopnosť. Z ničoho nič sa v čase vysielania telenovely Ashworth Park prenesie priamo do seriálu a stáva sa jednou z hlavných postáv. Iróniou je, že tento seriál vždy neznášala a vysmievala sa z neho. A teraz ho musí prežívať! Všetko sa zamotá ešte viac, keď sa jedna zo seriálových postáv, mladý šľachtic Jasper, dostane spolu s ňou do reálneho sveta. Jasper je zmätený, no zároveň ho New York fascinuje. Práve keď Abby začne premýšľať, či Jasper predsa len nie je celkom milý (alebo dokonca viac než milý?), opäť sa premiestni do seriálu.

Ďalšie tituly z rady "Seriálová láska"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Sonja Kaiblingerová

Sonja Kaiblingerová

Sonja Kaiblingerová bola odmalička obklopená knihami a hneď ako sa naučila písať, tvorila príbehy. Na papier, na písacom stroji a neskôr aj na počítači. Na univerzite študovala divadelnú vedu a popri tom navštevovala kurzy herectva. Po pár malých rolách v rakúskych televíziách sa sna stať sa herečkou vzdala a spravila si nadstavbu v odbore podnikanie – cestovný ruch. Písať však neprestala a dobre urobila, dnes je úspešnou autorkou kníh pre deti a popri tom pracuje ako redaktorka v televízii. Vo vydavateľstve Fragment vychádza jej séria Seriálová láska.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM