EN

Veľká kniha tmy

Helena Haraštová


Tma je plná života a stojí za to objavovať ju!
Mysleli ste si, že sú ulice vášho mesta a krajina vôkol neho v noci tiché a opustené? Táto kniha vás vyvedie z omylu! Zistíte, že existujú nočné živočíchy, ktoré sú aktívne, kým vy spíte, i rastliny, ktoré svietia v tme. Nájdu sa dokonca aj ľudia, ktorí v noci pracujú - keď vy vstávate, oni idú ešte len spať! Budete mať príležitosť pozrieť sa, čo sa v noci deje v lese, v meste, v dedine, na letisku, a tiež, aké živočíchy obývajú večnú temnotu na dne oceánov a pod zemou.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Počet strán 24
EAN 9788000045405
Dátum vydania 27.3.2017
Vek od 7
Formát 215x280 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,52
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Mysleli ste si, že sú ulice vášho mesta a krajina vôkol neho v noci tiché a opustené? Táto kniha vás vyvedie z omylu! Zistíte, že existujú nočné živočíchy, ktoré sú aktívne, kým vy spíte, i rastliny, ktoré svietia v tme. Nájdu sa dokonca aj ľudia, ktorí v noci pracujú — keď vy vstávate, oni idú ešte len spať! Budete mať príležitosť pozrieť sa, čo sa v noci deje v lese, v meste, v dedine, na letisku, a tiež, aké živočíchy obývajú večnú temnotu na dne oceánov a pod zemou. Tma je plná života a stojí za to objavovať ju!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Denník N - Veľké detské knihy do batoha

Kniha, ktorú oceníte po alebo počas večernej prechádzky mestom aj prírodou. V noci ani mestá ani príroda totiž nespia a táto knižka vás zoznámi s nočnými živočíchmi, ktoré sú aktívne, kým vy spíte, s rastlinami, ktoré svietia v tme, so zamestnancami, ktorí pracujú v noci. Stojí za to objavovať život v tme!

mimimalaknihomilka.blogspot.sk - Veľká kniha tmy

Na pultoch kníhkupectiev sa objavila novinka Veľká kniha tmy autorky Heleny Haraštovej. V poslednej dobe som si obľúbila jej tvorbu. Určite aj vy poznáte a možno aj doma máte niektorú z jej kníh: Podívej, jak roste strom, Podívej, jak roste rastlina s ilustráciami slovenskej ilustrátorky Edit Sliackej, Už sa nebojím tmy, o ktorej sa viedlo koncom minulého roka dosť diskusií a v nedávnom článku som...
NAPÍŠTE NÁM