EN

Mindfulness pre začiatočníkov

Všímavosť, cesta k pokojnému životu

Brenda Salgado


Zisťujete, ako žiť naplnený život? Tu ste na tom pravom mieste, kde treba začať.
V knihe nájdete jednoduché techniky, ktoré dokážete zaradiť do vášho zaneprázdneného dňa tak, že vám zaberú len niekoľko minút alebo sekúnd, a návody od 10-tich expertov, skúsených učiteľov na to, ako sa vysporiadať s nervozitou, stresom, hnevom a ublížením, smútkom a stratou, a ešte viac. Kapitoly sú usporiadané podľa bežných problematických výziev života tak, aby ste pomocné praktiky dokázali nájsť a využiť, keď ich budete najviac potrebovať.

Informácie

Žáner osobný rozvoj
Jazyk slovenčina
Originálny názov Real World Mindfulness for Beginners
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 172
EAN 9788056606643
Dátum vydania 5.10.2018
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,25
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Ste nováčikom v mindfulness (všímavosti)? Čelíte náročným výzvam a hľadáte spôsob, akým by ste mohli vniesť do svojho života viac radosti? Tu ste na pravom mieste, kde začať.

Mindfulness (všímavosť) je najnovším trendom, ktorý sľubuje menej stresu, väčšiu produktivitu a šťastnejší život.

V knihe Mindfulness pre začiatočníkov nájdete jednoduché techniky, ktoré dokážete zaradiť do vášho zaneprázdneného dňa tak, že vám zaberú len niekoľko minút alebo sekúnd, a návody od 10-tich expertov, skúsených učiteľov na to, ako sa vysporiadať s nervozitou, stresom, hnevom a ublížením, smútkom a stratou, a ešte viac.

Kapitoly sú usporiadané podľa bežných problematických výziev života tak, aby ste pomocné praktiky dokázali nájsť a využiť, keď ich budete najviac potrebovať.

Táto praktická zbierka vám pomôže odhaliť vnútornú silu na zvládnutie neustálych životných výkyvov, kdekoľvek sa práve nachádzate.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Brenda Salgado

Brenda Salgado

Brenda Salgado vyrastala v San Franciscu, ale korene má v Nikarague. Pôsobí ako motivačná lektorka, zabŕda aj do ezoteriky a spirituality. Napísala knihu Mindfulness pre začiatočníkov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM