EN

Gerda - kufrík (tučniak)

Adrián Macho


Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení!
Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení! Nájdete v ňom všetko, čo v detskej izbičke zaručene nesmie chýbať. Drobci sa potešia prekrásnej knižke o veľrybe Gerde a sladkým snom v objatí so svojimi rozprávkovými kamarátmi. Poriadnu rodinnú zábavu zažijete s veľrybím človečkom či maľovankami. Nič nevyčarí toľko detskej radosti a smiechu ako kamoška Gerda!

Informácie

Jazyk slovenčina
Séria Gerda
Počet strán 0
EAN 8586019610154
Dátum vydania 12.10.2018
Vek od 3
Formát 385x305 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 1,011
Typ kniha + doplnok
Väzba box

Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení!

Nájdete v ňom všetko, čo v detskej izbičke zaručene nesmie chýbať. Drobci sa potešia prekrásnej knižke o veľrybe Gerde a sladkým snom v objatí so svojimi rozprávkovými kamarátmi. Poriadnu rodinnú zábavu zažijete s veľrybím človečkom či maľovankami.

Nič nevyčarí toľko detskej radosti a smiechu ako kamoška Gerda!

Ďalšie tituly z rady "Gerda"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM