EN

Mlieko a med

Rupi Kaur


Absolútny svetový bestseller prebásnila špičková slovenská poetka Mirka Ábelová.
Mlieko a med je zbierka poézie a prózy o láske, strate, traumách, zneužívaní, uzdravovaní a ženskosti. Je rozdelená do štyroch kapitol a každá z nich plní inú úlohu. Vyrovnáva sa s rôznymi bolesťami. Lieči rôzne zármutky. Mlieko a med berie čitateľov na cestu najtrpkejších momentov a hľadá v nich niečo sladké, pretože sladkosť je všade, ak máte vôľu vidieť ju.

Informácie

Žáner poézia
Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Milk and Honey
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 208
EAN 9788056607558
Dátum vydania 23.11.2018
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,3
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

mlieko a med je zbierka poézie a prózy o láske, strate, traumách, zneužívaní, uzdravovaní a ženskosti. Je rozdelená do štyroch kapitol a každá z nich plní inú úlohu. Vyrovnáva sa s rôznymi bolesťami. Lieči rôzne zármutky. Mlieko a med berie čitateľov na cestu najtrpkejších momentov a hľadá v nich niečo sladké, pretože sladkosť je všade, ak máte vôľu vidieť ju.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Zbierka poézie Rupi Kaur"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rupi Kaur

Rupi Kaur

Rupi Kaur je autorka a ilustrátorka úspešných zbierok poézie, ktoré okamžite od vydania bodujú u čitateľov a čitateliek a dobýjajú rebríčky predajnosti. Po tom, ako v roku 2014 získala diplom v odbore rétoriky, publikovala svoju prvú knihu poézie mlieko a med. Z medzinárodne uznávanej zbierky sa predalo milióny výtlačkov, vďaka čomu si zabezpečila trvalé miesto v rebríčku najpredávanejších kníh The New York Times. Odvtedy ju preložili do viac ako štyridsiatich jazykov. Jej dlhoočakávaná druhá zbierka slnko a jeho kvety vyšla v roku 2017. V nej pokračuje v objavovaní širokého spektra tém, ako napríklad láska, strata, trauma, uzdravenie, ženskosť, migrácia až po revolúciu. Rupi svoju poéziu prednáša po celom svete. Jej fotografie a umelecké smerovanie si získali veľa priaznivcov a dúfa, že vo svojej jedinečnej umeleckej tvorbe bude môcť naďalej pokračovať a rozvíjať ju.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM