EN

Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela 3: Čarodejnica

Michael Scott


Tretí diel dobrodružnej série Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela
Alchymista Nicholas Flamel podstupuje obrovské riziko, keď privádza dvojčatá Sophie a Josha do Londýna, ktorý sa hmýri ich nepriateľmi. Dvojčatá sa musia priučiť mágii vody, aby sa vedeli postaviť výzvam, na ktoré boli predurčené. Najvhodnejší učiteľ je šialený kráľ Gilgameš, najstarší nesmrteľný na planéte. Nicholas Flamel však pred Sophie a Joshom skrýva množstvo tajomstiev a dvojčatá mu dôverujú čoraz menej. Ako potom majú zachrániť svet po jeho boku?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Sorceress: The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Jana Kyseľová
Počet strán 472
EAN 9788056623145
Dátum vydania 6.8.2021
Vek od 12
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,61
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Tretí diel dobrodružnej série Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela

Alchymista Nicholas Flamel podstupuje obrovské riziko, keď privádza dvojčatá Sophie a Josha do Londýna, ktorý sa hmýri ich nepriateľmi. Dvojčatá sa musia priučiť mágii vody, aby sa vedeli postaviť výzvam, na ktoré boli predurčené. Najvhodnejší učiteľ je šialený kráľ Gilgameš, najstarší nesmrteľný na planéte.

Nicholasova manželka Perenelle Flamelová sa všemožne snaží uniknúť z Alcatrazu. V podzemí však objavuje prastaré príšery. Odhaľuje, že Temní Starší si na ostrove budujú armádu, ktorá môže priniesť koniec celému ľudstvu. Jediná šanca, ako zlo zastaviť, je spojiť sily s priateľmi a získať späť Kódex. Nicholas Flamel však pred Sophie a Joshom skrýva množstvo tajomstiev a dvojčatá mu dôverujú čoraz menej. Ako potom majú zachrániť svet po jeho boku?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela"

Uživateľská recenzia

Oľga Hudecová
Skvelé a napínavé čítanie. Mágia, čarodejníctvo, perfektný dej. Treba si zohnať všetky diely.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Michael Scott

Michael Scott

Michael Scott pochádza z Írska a v knižnej tvorbe sa venuje žánrom fantasy, sci-fi či hororu. Pod pseudonymom Anna Dylon píše romantickú prózu. Tvorbe sa venuje viac ako tridsať rokov a na konte má viac ako 100 kníh. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela, ktorá bola adaptovaná na online hru a v príprave je aj filmové spracovanie. Jednotlivé časti série získali mnohé prestížne ocenenia ako Irish Book of the Year, NCSLMA YA Book Award, Children and Young Bloggers Literary Awards a ďalšie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM