EN

Gerda: Příběh moře a odvahy

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky

Adrián Macho


Oblíbená velryba Gerda se vydává na další podmořské dobrodružství
Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka. Jednoho dne se však sourozenci dozvědí, že píseň má i pokračování, a navzdory strachu z neznáma se ho vydají hledat. Cestou zažijí nečekaná dobrodružství a seznámí se s mnoha obyvateli podmořského světa. Podaří se jim ale najít chybějící sloky maminčiny písničky?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk čeština
Originálny názov Gerda
Pôvodný jazyk slovenčina
Séria Gerda
Počet strán 32
EAN 9788026428336
Dátum vydania 18.11.2019
Vek od 4
Formát 215x280 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,457
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky

Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka. Jednoho dne se však sourozenci dozvědí, že píseň má i pokračovaní, a navzdory strachu z neznáma se ho vydají hledat. Cestou zažijí nečekaná dobrodružství a seznámí se s mnoha obyvateli podmořského světa. Podaří se jim ale najít chybějící sloky maminčiny písničky?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Ďalšie tituly z rady "Gerda"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM