EN

Škola dobra a zla - Příručka pro Navěky a Nikdyvíce

Soman Chainani


Příručka pro všechny současné i budoucí studenty Školy dobra a zla!
Vítejte ve Škole dobra a zla! Všichni největší hrdinové a zloduši seděli dřív, než se vydali za svými příběhy do Nekonečného lesa, v našich lavicích... a teď se k nim můžete přidat i vy. Tato příručka vám pomůže proplout školními léty. Dočtete se v ní všechno: co si vzít s sebou, co na sebe, a hlavně: jak neskončit v mučírně. A taky pár šťavnatých drbů o učitelích i absolventech… Celobarevná doplňková kniha k sérii Škola dobra a zla je zkrátka nezbytnost.

Informácie

Jazyk čeština
Prekladateľ Magdaléna Stárková
Počet strán 304
EAN 9788076613867
Dátum vydania 7.2.2022
Vek od 10
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,522
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Každé čtyři roky jsou do Školy dobra a zla uneseni dvě knihomolské děti, aby se zde připravily na život v pohádkách. Navěkové a Nikdyvíci se tu učí mluvit se zvířaty, škodit ostatním a mnohé další. Nejlépe hodnocení studenti se pak stanou hrdiny a zloduchy v pohádkách – a ti nejhorší… no, jak to dopadne s nimi, o tom se tu bavit nebudeme.

Tato příručka obsahuje všechno, co potřebují studenti vědět, aby se stali nejlepšími ve svém ročníku. Pohádky, které musí znát skrz naskrz, mýty, které je nebezpečné ignorovat, kouzla, bez kterých se nedá žít. Taky kdo je kdo a co je co a mnohem víc! A samozřejmě všechno nádherně pestrobarevné, protože ve Škole dobra a zla nic není černobílé!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Škola dobra a zla"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vyštudoval anglickú a americkú literatúru na Harvarde a filmovú vedu na univerzite v Kolumbii. Svoju kariéru odštartoval ako scenárista a režisér. Jeho filmy boli premietané na viac ako 150 filmových festivaloch po celom svete. Ako spisovateľ sa preslávil sériou kníh Škola dobra a zla, z ktorej sa globálne predali milióny výtlačkov a bola preložená do viac ako 30 jazykov. Spoločnosť Netflix momentálne pracuje na jej filmovej adaptácii. Všetky časti série trhali rebríčky predajnosti. Viac o autorovi a jeho tvorbe sa dozviete na www.somanchainani.net
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM