EN

Slnko v duši, nádej v tebe

Agnes Martin-Lugand


Silný a dojímavý príbeh o láske a nádeji, ktorých domovom je starý hotel Dača.
Dvadsaťjedenročná Hermína, tuláčka, ktorú matka opustila ako malé dieťa, je večne na úteku. Žije na okraji spoločnosti, bez domova, bez peňazí a bez nádeje na lepší život. Jedného dňa jej v bare v Luberone skríži cestu Jo, drsne vyzerajúci šesťdesiatnik, a ponúkne jej sezónnu prácu chyžnej vo svojom hoteli. Mladá žena už nemá čo stratiť, a tak ho nasleduje. Starý, impozantný a majestátny hotel, ktorému dali meno Dača, sa stane jej domovom a zmení jej život.

Informácie

Číslo dielu 9
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Szabóová
Počet strán 352
EAN 9788056624616
Dátum vydania 17.12.2021
Vek od 18
Formát 115x185 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,408
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Dvadsaťjedenročná Hermína, tuláčka, ktorú matka opustila ako malé dieťa, je večne na úteku. Žije na okraji spoločnosti, bez domova, bez peňazí a bez nádeje na lepší život. Jedného dňa jej v bare v Luberone skríži cestu Jo, drsne vyzerajúci šesťdesiatnik, a ponúkne jej sezónnu prácu chyžnej vo svojom hoteli. Mladá žena už nemá čo stratiť, a tak ho nasleduje. Zoznámi sa s Mašou, Joovou manželkou bielorusko-ukrajinského pôvodu, ktorá ju privíta veľmi priateľsky. V tej chvíli by Hermíne ani vo sne nenapadlo, že tento hotel, ktorému dali meno Dača, sa stane jej domovom…

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Romány Agnes Martin-Lugand"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand sa narodila v roku 1979 vo francúzskom prístavnom meste Saint-Malo. Predtým ako začala písať knihy, pracovala ako psychologička. Jej debutom bol román Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a v jej rodnom Francúzsku aj po celom svete zaznamenal veľký úspech. V slovenskom jazyku vyšli aj jej ďalšie romány, napríklad Smútok lásku neodplaví, Kvapka šťastia v rannej káve či Život je ľahký, nerob si starosti. Patrí medzi najúspešnejšie francúzske prozaičky, jej romány boli preložené do viac ako štrnástich jazykov a ich predaje prekročili hranicu dvoch miliónov kusov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM