EN

Mytológia

Veľké myšlienky

Kolektiv


Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov.
Ako sa zrodil mocný Zeus? Čo spolu zažili Thor a Loki v Jötunheime? Kto je podvodnícky boh Maui? A čo hovorí staroveká egyptská mytológia o podsvetí? Kniha Veľké myšlienky: Mytológia dáva odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky. Skúma a rozoberá viac ako osemdesiat mýtov z celého sveta. Je plná úžasných obrázkov, fotografií a pútavých príbehov, ktoré ponúkajú nový pohľad na mýty a na to, čo znamenajú pre kultúry, ktoré ich vytvorili.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 352
EAN 9788056633021
Dátum vydania 17.3.2023
Vek od 15
Formát 205x240 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 1,02
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ako sa zrodil mocný Zeus? Čo spolu zažili Thor a Loki v Jötunheime? Kto je podvodnícky boh Maui? A čo hovorí staroveká egyptská mytológia o podsvetí?

Kniha Veľké myšlienky: Mytológia dáva odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky. Skúma a rozoberá viac ako osemdesiat mýtov z celého sveta. Je plná úžasných obrázkov, fotografií a pútavých príbehov, ktoré ponúkajú nový pohľad na mýty a na to, čo znamenajú pre kultúry, ktoré ich vytvorili.

Či už ste v tejto téme úplní nováčikovia, zanietení študenti alebo máte jednoducho radi skvelé rozprávanie, táto kniha vás určite má čím zaujať.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Veľké myšlienky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť

Recenzia médii

laska ku kniham - Mytológia

Encyklopédia Mytológia je fascinujúcim sprievodcom do sveta mýtických bytostí, ponúka široký prehľad o mytológii najvyspelejších civilizácií histórie a ich príbehy, ktoré formovali náš svet. Začíname úvodom do sveta mýtov, neunikne nám vysvetlenie, aký vplyv mala práve mytológia na kultúru našich predkov, prejdeme si, samozrejme, antické Grécko a Rím, bohov Egypta, dostaneme sa však aj k, aspoň...
NAPÍŠTE NÁM