EN

Filozofia

Veľké myšlienky

autorov kolektív


Veľké myšlienky zrozumiteľne podané - pre odborníkov aj pre úplných začiatočníkov.
Ako vznikol vesmír? Čo je pravda? Existuje Boh? Ako sa dá prežiť dobrý život? Už celé veky si ľudia kladú tieto a mnohé ďalšie principiálne otázky o zmysle a povahe našej existencie – a veľkí myslitelia prichádzajú s odpoveďami a riešeniami, ktoré pomáhajú formovať náš svet. Kniha obsahuje krátke výstižné vysvetlenia filozofických pojmov i prehľadné schémy, ktoré objasňujú zložité teórie. Nájdete tu vtipné obrázky a klasické výroky mysliteľov, vďaka ktorým je filozofia ľahšie zapamätateľná.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Petra Kýšková
Počet strán 352
EAN 9788056636916
Dátum vydania 17.11.2023
Vek od 15
Formát 195x233 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 1,02
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Ako vznikol vesmír? Čo je pravda? Existuje Boh? Ako sa dá prežiť dobrý život?

Už celé veky si ľudia kladú tieto a mnohé ďalšie principiálne otázky o zmysle a povahe našej existencie – a veľkí myslitelia prichádzajú s odpoveďami a riešeniami, ktoré pomáhajú formovať náš svet.

Kniha Veľké myšlienky – Filozofia, napísaná jazykom zrozumiteľným aj pre laikov, obsahuje krátke výstižné vysvetlenia filozofických pojmov i prehľadné schémy, ktoré objasňujú zložité teórie. Nájdete tu klasické výroky mysliteľov, vďaka ktorým je filozofia ľahšie zapamätateľná, a nechýbajú ani vtipné ilustrácie, ktoré sa pohrávajú s našimi predstavami o veľkých ideách.

Či už s filozofiou začínate ako úplný laik, ste zanietený študent alebo pokročilý odborník, v tejto knihe nájdete množstvo duševnej potravy.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Veľké myšlienky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM