EN

Pestré recepty a praktická príručka od odborníčok na výživu, ktorá vám pomôže pri zostavovaní jedálničkov detí do jedného roka.
Štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek vám ponúka odpovede na všetky otázky o prvých detských sústach. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili praktickú príručku, v ktorej sa dozviete všetko o príkrmoch do jedného roka vášho dieťaťa až po prechod na rodinné stravovanie. Všeobecné informácie dopĺňa viac ako päťdesiat chutných a pestrých receptov.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zora Sadloňová
Počet strán 240
EAN 9788056639719
Dátum vydania 10.5.2024
Vek od 18
Formát 195x255 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Prvé jedlo dieťatka je preň tým najdôležitejším míľnikom. A pre rodičov zas veľkým orieškom. Čo ponúknuť? A v akej forme? Neje málo? Či naopak veľa? Ako dieťaťu zabezpečiť všetky potrebné živiny? Čomu sa treba vyhýbať? A ako sa vyznať v často protichodných informáciách kolujúcich po internete?

Odpovede na všetky tieto otázky vám ponúka štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili praktickú príručku, v ktorej sa dozviete všetko o príkrmoch do jedného roka vášho dieťaťa až po prechod na rodinné stravovanie.

Všeobecné informácie dopĺňa viac ako päťdesiat chutných a pestrých receptov, ktoré vám pomôžu pri zostavovaní jedálničkov vašich najmenších.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM