EN

Život bez mlieka

Alisa Fleming


Dokonalý sprievodca pre váš nový bezmliečny život!
Existuje veľa dôvodov, prečo sa zaobísť bez mliečnych výrobkov. Možno čelíte alergiám alebo neznášanlivosti laktózy. Možno máte problémy s akné, trávením, dutinami alebo s ekzémom – všetky preukázateľne súvisia s konzumáciou mliečnych výrobkov. Možno hľadáte dlhodobú prevenciu chorôb, zníženie hmotnosti alebo pomoc pri prechode na rastlinnú stravu. Kniha Život bez mlieka vám ukáže, ako na to!

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 528
EAN 9788056636992
Dátum vydania 1.12.2023
Vek od 18
Formát 170x243 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 1
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Existuje veľa dôvodov, prečo sa zaobísť bez mliečnych výrobkov. Možno čelíte alergiám alebo neznášanlivosti laktózy. Možno máte problémy s akné, trávením, dutinami alebo s ekzémom – všetky preukázateľne súvisia s konzumáciou mliečnych výrobkov. Možno hľadáte dlhodobú prevenciu chorôb, zníženie hmotnosti alebo pomoc pri prechode na rastlinnú stravu.

Kniha Život bez mlieka vám ukáže, ako na to!

Nech už je váš dôvod akýkoľvek, kniha Život bez mlieka je základným arzenálom informácií, ktoré potrebujete na zmenu stravovania. Táto kompletná príručka a kuchárska kniha bude vaším dôležitým spoločníkom, ktorý vám pomôže pochopiť, ako mliečne výrobky ovplyvňujú váš život a ako ich môžete vylúčiť zo svojho života a zlepšiť svoje zdravie – bez pocitu, že niečo obetujete.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alisa Fleming

Alisa Fleming

Alisa Fleming je zakladateľkou online magazínu godairyfree.org Od narodenia má silnú alergiu na mliečny proteín, čo ju viackrát priviedlo na pohotovosť. Preto sa v dospelosti rozhodla uľahčiť život všetkým, ktorí trpia rovnakým ochorením alebo intoleraciou na mliečne výrobky. Pracovala ako redaktorka a editorka pre rôzne magazíny o zdraví a jedle. Sledovať ju môžete aj na sociálnych sieťach @godairyfree
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM