EN

Tiger robí uáá uáá

Knižka pre deti, rodičov a pedagógov Pracujeme s poruchou pozornosti a hyperaktivitou (ADHD)

Kamila Kopsová, Petr Kops


Pochopte tigra vo svojom dieťati! Kniha je ojedinelým náhľadom do detskej duše, napísaná podľa skutočných príbehov detí s ADHD.
Kniha je ojedinelým náhľadom do detskej duše, napísaná podľa skutočných príbehov detí s ADHD, a to predovšetkým vo forme hyperaktivity. Hlavným hrdinom príbehov je šesťročný školák Jakub. Postupne zoznamuje čitateľa s tým, ako on sám, z pohľadu dieťaťa, prežíva stav, ktorému sa hovorí ADHD, hyperaktivita. Je to vnútorný svet chlapca, ktorý je síce pred rodičmi ukrytý, zároveň sa ale prejavuje navonok. Kniha čitateľom ukazuje, že ak problém odhalíme, objavíme aj spôsob, ako sa s ním vyrovnať.

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
Séria Tigri knihy
Počet strán 40
EAN 9788026609506
Dátum vydania 16.5.2016
Vek od 6
Formát 200x200 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,295
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Dieťa s ADHD – dieťa s poruchou pozornosti a hyperaktivitou – dieťa, ktoré sa správa, akoby žilo na inej planéte ako ľudia naokolo a ešte k tomu hovorí inou rečou, pretože inak by vám predsa rozumelo, čo mu hovoríte a čo od neho chcete. Okolie vám dáva najavo, že si to svoje dieťa máte dať do laty a hlavne vychovať. V škole je nezvládnuteľné. Doma sa vám život zmení a začne prevládať plač a krik. Začnete opakovane klásť svojmu dieťaťu otázky typu „Prečo to robíš? Prečo sa tak správaš?“. A odpoveď?

Ak si prečítate túto knižku, tak konečne zistíte PREČO.

Spoznáte planétu, na ktorej vaše dieťa žije, takže budete môcť začať so svojím synom alebo dcérou komunikovať, začnete si rozumieť a postupne sa prestanete stále pýtať „Prečo?“. Doma aj v škole sa to zlepší a všetci budete spokojnejší – menej kriku, menej plaču, viac radosti.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Video

Ďalšie tituly z rady "Tigri knihy"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Spoločne s manželom Petrom sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Spoločne s manželkou Kamilou sú známi ako autori unikátnej metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops Method), vďaka ktorej dokážu objaviť, analyzovať a popísať skutočné príčiny stavov a situácií, v ktorých sa aktuálne nachádzame. Veľmi prínosná je ich metóda pre detských klientov. Praktické poznatky v práci s deťmi sú základom "tigrej" knižnej série (Tiger robí uáá,uáá, Ako sa dohovoriť s tigrom a Ako sa krotí tiger). Knihy boli preložené do slovenčiny a angličtiny. V marci 2017 autori obdržali Čestné uznanie za prínos v práci s deťmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombe na Srí Lanke.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM