EN

Séria detektívok: Vážka, Mama klame, Čierne lekná BOX

Michel Bussi


Trojnásobný zážitok plný strhujúcich momentov, hádaniek a nečakaných zvratov od majstra francúzskej detetktívky v štýlovom balení.
Vážka, Mama klame, Čierne lekná. Šarmantné a fascinujúce detektívky od jedného z najpredávanejších francúzskych autorov Michela Bussiho. Trojnásobný zážitok plný strhujúcich momentov, hádaniek a nečakaných zvratov v štýlovom balení.

Informácie

Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk francúzština
Počet strán 0
EAN 9788026709671
Dátum vydania 10.11.2017
Vek od 15
Formát 97x206 mm
Vydavateľstvo MOTTO
Hmotnosť 1,36
Typ kniha
Väzba box

Šarmantné a fascinujúce detektívky od jedného z najpredávanejších francúzskych autorov Michela Bussiho. Trojnásobný zážitok plný strhujúcich momentov, hádaniek a nečakaných zvratov v štýlovom balení.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Michel Bussi

Michel Bussi

Michel Bussi sa narodil 29. apríla 1965 v Louviers a pôsobí ako profesor geografie na univerzite v Rouene. Písať začal v deväťdesiatych rokoch. Svoj prvý román situoval do obdobia vylodenia v Normandii, no nezaujal a odmietlo ho hneď niekoľko vydavateľov. Bussi sa teda odmlčal. Napísal len zopár noviel a scenár, ale nič z toho nepublikoval. Trvalo desať rokov, kým prišiel s ďalšou knihou Code Lupin (Kód Lupin, 2006), v ktorej sa už priklonil k detektívnemu žánru. Tentoraz zožal úspech, dielo vydali, a to dokonca niekoľkokrát. Nasledovali ďalšie knihy tohto žánru, za ktoré získal niekoľko cien. V roku 2011 vyšiel jeho najoceňovanejší román Nymphéas noirs (Čierne lekná) a z lokálneho spisovateľa sa razom stal vychytený autor medzinárodnej úrovne. V roku 2012 vyšla jeho ďalšia kniha Un avion sans elle (Vážka), ktorá si získala mimoriadnu obľubu u francúzskych čitateľov a bola preložená do takmer tridsiatich jazykov. Bussiho knihy vyšli v celkovom náklade milióna výtlačkov. Podľa prieskumu denníka Le Figaro bol Bussi v roku 2016 druhým najčítanejším spisovateľom vo Francúzsku.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM