EN

Ladislav Zibura: Sebrané pěškopisy (trojbox)

Ladislav Zibura


Dobrodružství ze sedmi zemí světa v dárkovém trojboxu
Rádi objevujete a sníte o dalekých cestách? Vydejte se za svobodou ve společnosti Ladislava Zibury. Mladý autor chodí pěšky světem, tráví čas s hodnými lidmi a pátrá po dobrodružstvích. Své cesty líčí s nadsázkou, humorem a nakažlivým optimismem. Ziburovy knihy jsou díky tomu svědectvím o půvabu svobody a kráse života na cestách. Zasněte se u nich a nechte si vyprávět příběhy ze světa mnohem lepšího, než je ten v televizi. Dárkový trojbox: 3 knihy + pexeso.

Informácie

Jazyk čeština
Počet strán 896
EAN 9788026508137
Dátum vydania 22.11.2018
Vek od 15
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo BIZBOOKS
Hmotnosť 1,85
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Rádi objevujete a sníte o dalekých cestách? Vydejte se za svobodou ve společnosti Ladislava Zibury. Mladý autor chodí pěšky světem, tráví čas s hodnými lidmi a pátrá po dobrodružství. Své cesty líčí s nadsázkou, humorem a nakažlivým optimismem. Ziburovy knihy jsou díky tomu svědectvím o půvabu svobody a kráse života na cestách. Zasněte se u nich a nechte si vyprávět příběhy ze světa mnohem lepšího, než je ten v televizi.

V dárkovém trojboxu najdete tři knížky – 40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty, Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii plus pexeso na motivy ilustrací ze Ziburových knih z dílny ilustrátorského dua Tomski & Polanski.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Pěškopisy Ladislava Zibury"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ladislav Zibura

Ladislav Zibura

Ladislav Zibura je cestovateľ, spisovateľ, novinár a copywriter. Pochádza z Českých Budějovíc. Študoval masmédiá, žurnalistiku a hospodársku politiku. Pracoval v Českom rozhlase. Ako cestovateľ sa venuje peším či cyklo túram, a potom o nich píše. Jeho knihy a prenášky sú založené na humore, nesú v sebe však aj posolstvo o sile ľudského ducha a dobrote ľudí po celom svete. V Slovenskom jazyku si môžete prečítať jeho knihy 40 dní pešo do Jeruzalema.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Knihožrút - Tibor Porubän - Ladislav Zibura: Sebrané pěškopisy

thumbnail Na sociálnych sieťach sa označuje ako princ, presnejšie ako Princ Ládik. Napriek svojmu mladému veku má už čo-to vo svojich nohách. Ako by aj nie, keď ako dobrovoľný pútnik prešiel rôzne časti sveta a o svojich zážitkoch sa so svojimi čitateľmi podelil v troch knihách, pričom tú štvrtú usilovne pripravuje. V čase, kedy je okolo cestovania vďaka ére sociálnych sietí celosvetový hype a...
NAPÍŠTE NÁM