EN

Gerda - kufrík (veľryba)

Adrián Macho


Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení!
Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení! Nájdete v ňom všetko, čo v detskej izbičke zaručene nesmie chýbať. Drobci sa potešia prekrásnej knižke o veľrybe Gerde a sladkým snom v objatí so svojimi rozprávkovými kamarátmi. Poriadnu rodinnú zábavu zažijete s veľrybím človečkom či maľovankami. Nič nevyčarí toľko detskej radosti a smiechu ako kamoška Gerda!

Informácie

Jazyk slovenčina
Séria Gerda
Počet strán 0
EAN 8586019610130
Dátum vydania 12.10.2018
Vek od 3
Formát 385x305 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 1,062
Typ kniha + doplnok
Väzba box

Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení!

Nájdete v ňom všetko, čo v detskej izbičke zaručene nesmie chýbať. Drobci sa potešia prekrásnej knižke o veľrybe Gerde a sladkým snom v objatí so svojimi rozprávkovými kamarátmi. Poriadnu rodinnú zábavu zažijete s veľrybím človečkom či maľovankami.

Nič nevyčarí toľko detskej radosti a smiechu ako kamoška Gerda!

Ďalšie tituly z rady "Gerda"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

Drominickacita.sk - Gerda kufrík

O tom, že kniha Gerda je krásna som vám už písala. Tentokrát Vydavateľstvo Albatros prichádza s kufríkom plným prekvapení. Ako úprimný fanúšik Gerdy som ho musela mať. Keď prišiel, tak som ho rozbaľovala nedočkavo ako malé dieťa. Už na prvý pohľad som bola nadšená. Kufrík obsahuje knihu, omaľovánku a hračku v podobe Gerdy. Kniha Gerda je krásna a príbeh veľmi pútavý. Recenziu nájdete aj na moj...
NAPÍŠTE NÁM