EN

Hraničářův učeň - Souboj na Araluenu (brož.)

John Flanagan


Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen
Podaří se Maddie pomoct Horácovi a Gilanovi, kteří jsou obleženi ve staré pevnosti? A pokud ano, jak získají zpět nedobytný hrad Araluen, který drží zrádný Dimon? A co je nejdůležitější, až budou všechny bitvy dobojovány a vše se uklidní, kdo bude vládnout Araluenskému království?

Informácie

Číslo dielu 14
Jazyk čeština
Originálny názov Royal Ranger Book Two - Duel at Araluen
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 294
EAN 9788025247549
Dátum vydania 14.10.2019
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,351
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země. Jediná, kdo je může všechny zachránit, je Willova hraničářská učeňka Maddie.

S pomocí Hala, Thorna a ostatních členů skandijského bratrstva Volavek musí Maddie nejprve osvobodit Horáce a jeho vojáky z pevnosti. Dorazí však na hrad Araluen včas, aby pomohli Duncanovi a Kasandře?

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM