EN

Emily v Paríži 2

Catherine Kalengula


Život v Paríži? Absolútna láska! Pokračovanie seriálového aj knižného fenoménu Emily v Paríži.
Po značne komplikovaných začiatkoch a niekoľkých omyloch sa mi život v Paríži skutočne zapáčil. Kolegovia v agentúre ma prijali medzi seba a šéfka mi už dokonca nezabuchne dvere pred nosom. Keď sa teraz potulujem po štvrti, kde bývam, cítim sa už ako doma. A najsuper je, že Mindy sa zabývala v mojej maličkej slúžkovskej izbe. Má to iba jeden háčik. Háčik menom Gabriel... Jeho Camille chce so mnou súrne hovoriť. Vari sa jej Gabriel priznal, čo sa medzi nami stalo? Ó, la, la, len to nie!

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Marta Činovská
Počet strán 248
EAN 9788056636985
Dátum vydania 17.11.2023
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Po značne komplikovaných začiatkoch a niekoľkých omyloch sa mi život v Paríži skutočne zapáčil. Kolegovia v agentúre ma prijali medzi seba a šéfka mi už dokonca nezabuchne dvere pred nosom. Keď sa teraz potulujem po štvrti, kde bývam, cítim sa už ako doma. A najsuper je, že Mindy sa zabývala v mojej maličkej slúžkovskej izbe. Má to iba jeden háčik. Háčik menom Gabriel... Jeho Camille chce so mnou súrne hovoriť. Vari sa jej Gabriel priznal, čo sa medzi nami stalo? Ó, la, la, len to nie!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Emily v Paríži"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Catherine Kalengula

Catherine Kalengula

Catherine Kalengula sa narodila v roku 1972. Po rokoch strávených životom v Londýne sa vrátila do Francúzska, aby sa mohla naplno venovať svojej spisovateľskej kariére. Fascinuje ju anglosaská literatúra, z ktorej čerpá inšpiráciu pre svoje príbehy. Je autorkou kníh pre deti, mládež aj dospelých.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM