EN

Mister

E L James


Nechajte sa pohltiť vášnivým ľúbostným príbehom.
Mister je nová vzrušujúca romanca od E L James, autorky fenomenálnej trilógie Päťdesiat odtieňov, bestselleru číslo 1. LONDÝN 2019. Pre Maxima Trevelyana je život hračkou. Keďže dobre vyzerá, priatelí sa s aristokratmi a je bohatý, nikdy nemusel pracovať a len zriedkakedy spáva sám. Toto všetko však zmení tragédia. Maxim nadobudne šľachtický titul svojej rodiny, zdedí jej peniaze i nehnuteľnosti. K tomu však patrí aj zodpovednosť, ....

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Marta Gergelyová
Počet strán 504
EAN 9788026912255
Dátum vydania 6.11.2019
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Baronet
Hmotnosť 0,641
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Nechajte sa pohltiť vášnivým ľúbostným príbehom.

Mister je nová vzrušujúca romanca od E L James,

autorky fenomenálnej trilógie Päťdesiat odtieňov, bestselleru číslo 1.

LONDÝN 2019. Pre Maxima Trevelyana je život hračkou. Keďže dobre vyzerá, priatelí sa s aristokratmi a je bohatý, nikdy nemusel pracovať a len zriedkakedy spáva sám. Toto všetko však zmení tragédia. Maxim nadobudne šľachtický titul svojej rodiny, zdedí jej peniaze i nehnuteľnosti. K tomu však patrí aj zodpovednosť, a on nie je na takúto úlohu pripravený, nedokáže sa s ňu vysporiadať.

Ešte ťažšie je preňho nepodľahnúť pokušeniu v podobe tajomnej mladej ženy, ktorá len nedávno pricestovala do Anglicka a náhle mu skrížila cestu, a ktorá sa okrem nebezpečnej, nepríjemnej minulosti nemá čím chváliť. Je zdržanlivá, je nádherná, je hudobne nadaná – skrátka, vzrušujúca záhada. A tak sa Maximova túžba čoskoro zmení na dosiaľ nepoznanú vášeň, ktorú si ani len nedovolí pomenovať. Kto je vlastne Alessia Demachiová? Dokáže ju Maxim ochrániť pred nevraživosťou, čo jej hrozí? No a čo urobí ona, keď sa dozvie, že aj on skrýva tajomstvá?

Čitateľ príbehu Mister sa zo srdca Londýna presunie cez divoký vidiek Cornwallu až na Balkán plný pochmúrnej, drsnej krásy, a počas šialenej jazdy, sršiacej nebezpečenstvom a túžbou, bude až do samého konca zadržiavať dych.

Mister - SK verze

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
E L James

E L James

Autorka světově proslulých erotických románů Padesát odstínů šedi, Padesát odstínů temnoty a Padesát odstínů svobody, vlastním jménem Erica Mitchellová, je původní profesí televizní scenáristka a producentka, je vdaná a má dva syny. Na fenomenální úspěch své erotické trilogie, jíž se dosud po celém světě prodalo přes sto milionů výtisků, navázala pokračováním Grey. E L James vypráví svůj slavný příběh o temných hranicích vášně znovu, tentokrát z pohledu charismatického hlavního hrdiny.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM