EN

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

John Flanagan


Pátá kniha o hraničáři Willovi
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.

Informácie

Žáner fantasy
Jazyk čeština
Originálny názov Ranger's Apprentice 7. Erak's Ransom
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 436
EAN 9788025230503
Dátum vydania 1.9.2014
Vek od 12
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,515
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom však padne do zajetí. Erakův zástupce Svengal se obrátí o pomoc do Araluenu a Halt a Will se nabídnou, že vyplují se Svengalem do Aridy a přivezou za Eraka výkupné. Má-li však být jejich cesta

úspěšná, potřebují s sebou mít osobu z královského rodu, a tak princezna Kasandra – nebo Evanlyn, jak ji zná Will – přemluví svého otce, aby jí dovolil odplout s nimi na jih. K výpravě se ještě připojí Horác a Gilan, aby byla dostatečně zajištěna princeznina ochrana. Ale dostane se naše šestice statečných přes poušt’, kterou obývají znesvářené kmeny a kde jí na každém kroku hrozí neznámá nebezpečí, k Erakovi včas?

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM