EN

Hraničářův učeň - Kniha třináctá - Klan Rudé lišky

John Flanagan


Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen
Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen. Jednotvárný život na hradě ji však ubíjí, cítí se v něm jako ve vězení a touží z něj uniknout. V okolí se začínají šířit zvěsti, že království hrozí nové nebezpečí. Tajemný klan Rudé lišky útočí na královskou rodinu a zpochybňuje nástupnictví princezny Kasandry a její dcery Maddie na araluenský trůn. Podaří se Rudým liškám uchvátit trůn pro sebe?

Informácie

Ilustrátor Jan Patrik Krásný
Jazyk čeština
Originálny názov Ranger's Apprentice Book Thirteen
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Eva Dejmková
Počet strán 400
EAN 9788025244425
Dátum vydania 26.11.2018
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,413
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů, kteří kdy žili. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů. A když přijde správný čas, zničí svého mistra, Dartha Tenebrouse. Zároveň však přísahá, že jeho nikdy nepotká stejný osud. Na rozdíl od svých předchůdců si totiž Darth Plagueis nakonec osvojí nejvyšší moc... překonat smrt.

Ďalšie tituly z rady "Hraničiarov učeň"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM