EN

Pád Ohnivého princa

Mágia živlov 2

Elise Kova


Čarodejka zrodená vo vetre a vojak ukutý v ohni v zničujúcom tanci vášne a neistoty.
Vojská Ríše Solaris vyrážajú do rozhodujúceho stretu s nepriateľom a Veterná čarodejka Vhalla dokáže nakloniť misky váh. Korunný princ Aldrik, najmocnejší Ohnivý mág v krajine, je odhodlaný byť Vhalliným učiteľom a venovať jej každú voľnú chvíľu. Okrem magického puta medzi sebou objavujú aj iné, romantickejšie, ktorému sa čarodejka urputne bráni, pretože si uvedomuje, že zamilovať sa do Aldrika by ich mohlo oboch zničiť.

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov Fire Falling
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Gabriela Patkolová
Počet strán 392
EAN 9788056617939
Dátum vydania 21.8.2020
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,38
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Mágia živlov"

Uživateľská recenzia

Alžbeta Hrúzová
✨⭐️U prvého dielu som to brala tak, že sa ešte len zoznamujeme s postavami a poriadna akcia dorazí neskôr no nestalo sa. Celá kniha bolo o tom ako sa Vhalla vyrovnáva s udalosťami z prvej časti a ako prežíva svoj vzťah s princom Aldrikom. Chyba je, že kniha je plná klišé. Ona z nuly hrdina v podstate cez noc. Zázrakom nadobudne nie len magické ale aj bojové schopnosti a už je z nej neporaziteľná statočná bojovníčka. On komplikovaný, tajomný týpek u ktorého stále nevieš na čom si (správa sa kus jak rozmaznané decko). K tomu primiešame novú ženskú postavu nech má na koho žiarliť ona a charizmatického mladšieho brata nech má na koho žiarliť on. ✨⭐️Zhrniem to takto ak sa Vám páčil prvý diel a máte radi romantiku smelo do toho. Štýl písania a celkovo vibrácie, ktoré som z tej knihy mala mi pripomínali Selekciu. ✨⭐️Celkom ma zaujímali vedľajšie postavy a privítala by som, keby sa im prenechal väčší priestor v príbehu. Dosť mi vadilo správanie mladšieho princa Baldaira k Aldrikovi, bolo to už únavné a bolo to ďalšie opakujúce sa klišé, ktoré poznáme z nespočet veľa príbehov.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Elise Kova

Elise Kova

Elise Kova je bestsellerová autorka USA Today. Miluje vymýšlení fantasy příběhů plných magie a hlubokých emocí. Žije na Floridě, a když zrovna nepíše, můžete ji najít, jak hraje videohry, kreslí, chatuje se čtenáři na sociálních sítích nebo sní o svém dalším příběhu.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM