EN

Tiene medzi nami

Tricia Levensellerová


Temná fantasy romanca roka 2020!
Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a po svadbe ho zabiť. Opatrne sa vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a viac. Jeho zelené oči a havranie vlasy. Alessandra spriada plány plné intríg a úskokov, zatiaľ čo sa urputne snaží nezamilovať do muža, ktorého plánuje zabiť. No o kráľov život usilujú mnohí, preto ho musí za každú cenu ochrániť. Aspoň kým sa nenaplní jej túžba po moci.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Shadows Between Us
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Elena Guričanová
Počet strán 320
EAN 9788056623084
Dátum vydania 23.7.2021
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,319
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

Temná fantasy romanca roka 2020!

Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa preto zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a hneď po svadbe ho zabiť.

Alessandra sa opatrne vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a viac. Jeho zelené oči a havranie vlasy. Jeho neochvejné sebavedomie a rozhodnosť. Alessandra spriada plány plné intríg a úskokov, zatiaľ čo sa urputne snaží nezamilovať do muža, ktorého plánuje zabiť. No o kráľov život usilujú mnohí, preto ho musí za každú cenu ochrániť. Aspoň kým sa nenaplní jej túžba po moci.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Tricia Levensellerová

Tricia Levensellerová

Tricia Levenseller pochádza z malého mesta v Oregone, no aktuálne žije v Rocky Mountains v Utahu so svojím panovačným psom Rosy. Získala titul z anglického jazyka a editorstva a naozaj je nadšená, že už nikdy nebude musieť otvoriť učebnicu. Keď nepíše ani nečíta, miluje skladať puzzle, hrať volejbal a pozerať svoje obľúbené seriály s dávkou extra maslových pukancov.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM