EN

Bratrstvo - Kniha třetí - Lovci

John Flanagan


Bratrstvo vyzývá nepřítele k boji na život a na smrt.
Hal a jeho bratrstvo Volavek pronásledují piráta Zavaka, hnaní touhou získat zpět andomal, posvátný kámen Skandijců. Posádku Volavky čeká nelehký úkol – najít krvežíznivého lupiče dřív, než jim stačí navždy zmizet kdesi v jižních mořích.

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk čeština
Originálny názov Brotherband 3 - The Hunters
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Bratrstvo
Počet strán 384
EAN 9788025248805
Dátum vydania 3.8.2020
Vek od 10
Formát 127x198 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,468
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Hal a jeho bratrstvo Volavek pronásledují piráta Zavaka, hnaní touhou získat zpět andomal, posvátný kámen Skandijců. Posádku Volavky čeká nelehký úkol – najít krvežíznivého lupiče dřív, než jim stačí navždy zmizet kdesi v jižních mořích. Pronásledování vede po mohutné řece Dan a nebezpečným vodopádem až do opevněného města Raguza, které je nechvalně proslulým útočištěm pirátů a dobrodruhů. Má-li zde Hal uspět, musí věřit schopnostem své posádky a vyzvat Zavaka na souboj na život a na smrt.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Bratrstvo"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan pochádza z Austrálie. Predtým, ako sa stal svetoznámym autorom fantasy literatúry, pracoval dlhé roky v reklamnej agentúre odkiaľ neskôr prešiel do sveta televízie. Je spoluautorom sitcomu Hey Dad...! K písaniu ho priviedol jeho syn. John sa ho zúfalo snažil priviesť k čítaniu, podarilo sa mu to až vlastnými príbehmi, ktoré posúval malému Michaelovi ako beta čitateľovi. Dnes je z týchto príbehov celosvetovo úspešná séria Hraničiarov učeň.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM