EN

Zaklínačov kódex

Alain T. Puysségur


Výnimočný sprievodca pôvodným svetom Zaklínača pre čitateľov románov, hráčov a divákov seriálu na Netflixe.
ILUSTROVANÝ A PREBÁDANÝ SVET ZAKLÍNAČA Počas putovania po Kontinente stretáva Geralt z Rivie množstvo postáv a tvorov v príbehoch z pera výnimočného spisovateľa Andrzeja Sapkowského. V jednotlivých ilustrovaných opisoch sú zhrnuté všetky informácie o postavách od Geralta cez Ciri, Yennefer až po Blyskáča a Zoltána Chivaya. Zaklínačov kódex predstavuje bohatý a zložitý svet a detailne vykresľuje aj tajomné stvorenia, s ktorými sa Geralt počas svojich dobrodružstiev stretáva.

Informácie

Ilustrátor Émile Denis
Jazyk slovenčina
Séria Zaklínač
Prekladateľ Zora Sadloňová
Počet strán 152
EAN 9788056635995
Dátum vydania 29.9.2023
Vek od 18
Formát 178x254 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,69
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

ILUSTROVANÝ A PREBÁDANÝ SVET ZAKLÍNAČA OD ANDRZEJA SAPKOWSKÉHO

Legendárny zaklínač Geralt z Rivie stretáva počas putovania po Kontinente množstvo nevšedných postáv a krvilačných tvorov – spoznajte ich v tomto Kódexe aj vy.

V jednotlivých nádherne ilustrovaných opisoch sú zhrnuté všetky informácie o postavách od Geralta, cez Ciri, Yennefer, až po Blyskáča a Zoltána Chivaya. Zaklínačov kódex predstavuje bohatý a zložitý svet presiaknutý mágiou, mytológiou, vierou a diplomaciou a detailne vykresľuje aj tajomné stvorenia, s ktorými sa Geralt počas svojich dobrodružstiev stretáva, či už je to bazilišk, kikimora, kostej, striga alebo upír, viverna či zeugl.

Zakínačov kódex je výnimočný sprievodca pôvodným svetom Zaklínača pre čitateľov románov, hráčov počítačových hier aj divákov televízneho seriálu z produkcie Netflixu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Zaklínač"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alain T. Puysségur

Alain T. Puysségur

Alain T. Puysségur se narodil v roce 1991 nedaleko Paříže. Už jako malého chlapce ho uchvátily světy J. R. R. Tolkiena, Robin Hobbové, J. K. Rowlingové, ale také počítačové hry a filmy žánru fantasy. Vždycky snil o tom, že začne vymýšlet vlastní neuvěřitelné a fantastické příběhy a jednoho dne se stane spisovatelem. Nyní má na kontě několik publikací pro mládež i dospělé, píše komiksy a pohybuje se v prostředí počítačových her.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM