EN

Ľadové kráľovstvo - 2 nové príbehy - Huldin kryštál, Oakenov vynález

Kolektiv


Prečítajte si nové príbehy z Arendelle, ktoré spojuje magické kúzlo polárnej žiary!
Huldin najobľúbenejší kryštál začne blednúť a Kristoff jej sľúbi, že nájde spôsob, ako ho znova rozžiariť. Spoločne s Annou, Elsou, Olafom a so Svenom vyrazia do ľadových hôr, aby našli miesto, kde sa obloha zafarbená polárnou žiarou dotýka zeme. Podarí sa Kristoffovi a jeho priateľom kryštál opäť rozžiariť? Blíži sa veľké stretnutie Oakenovej rodiny, ktorého súčasťou je súťaž vynálezov. Ak chce Oaken zvíťaziť, zostáva mu posledná noc, počas ktorej musí prísť s originálnym nápadom. Zvládne to?

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Bulda´s Crystal and Oaken´s Invention
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 48
EAN 9788025238998
Dátum vydania 27.2.2017
Vek od 5
Formát 205x285 mm
Vydavateľstvo Egmont
Hmotnosť 0,44
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Huldin najobľúbenejší kryštál začne blednúť a Kristoff jej sľúbi, že nájde spôsob, ako ho znova rozžiariť. Spoločne s Annou, Elsou, Olafom a so Svenom vyrazia do ľadových hôr, aby našli miesto, kde sa obloha zafarbená polárnou žiarou dotýka zeme. Podarí sa Kristoffovi a jeho priateľom kryštál opäť rozžiariť?

Oaken má plné ruky práce! Od posledného veľkého rodinného stretnutia ubehli už dva roky a je najvyšší čas naplánovať ďalšie. Treba napiecť hromady ovocných koláčov a dôkladne vyčistiť termálne kúpele. Najdôležitejšou udalosťou však bude rodinná súťaž vynálezcov. Ak chce Oaken zvíťaziť, zostáva mu posledná noc, počas ktorej musí prísť s originálnym nápadom. Zvládne to?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Disney - Ľadové kráľovstvo"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM